♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

8 Δεκεμβρίου 2013

♪ Νότης Σφακιανάκης: “Χάλασε μια συνεργασία που μάλλον δεν έπρεπε να είχε γίνει…”

Το αδιαχώρητο συνέβη χθες το βράδυ στην πρεμιέρα του Νότη Σφακιανάκη με τους Goin through στο Έναστρον και μάλιστα ο τραγουδιστής έκανε την έκπληξη όταν βγήκε πρώτος να τραγουδήσει καλωσορίζοντας το κοινό.
Ο τραγουδιστής βέβαια δεν παρέλειψε να κάνει τις πολιτικές του δηλώσεις αλλά και να αναφερθεί στην ξαφνική διάλυση της συνεργασίας του με την Δέσποινα Βανδή όταν η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα λόγω των δηλώσεών του για τη Χρυσή Αυγή.
«Χάλασε μια συνεργασία που μάλλον δεν θα έπρεπε να είχε γίνει» είπε για εκείνη ο Νότης ενώ όταν πίσω του εμφανίστηκε σε φωτογραφία η Ακρόπολη, βρήκε την ευκαιρία να κάνει για ακόμα μία φορά πολιτική δήλωση λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Καλώς ήρθατε στο σπιτικό μας ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες. Πριν έρθω εδώ άκουγα τον πρωθυπουργό που δικός μου δεν είναι. Σύντομα θα γίνουν εκλογές. Να δώσετε το παρών για να διώξετε αυτούς που τυραννικά κυβερνούν. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου είχα να αποφασίσει να μην τραγουδήσω φέτος αλλά με βοήθησαν οι συνεργάτες μου και τους ευχαριστώ πολύ.
Δεν κατάλαβα γιατί χάλασε η προηγούμενη συνεργασία. Απ’ ότι κατάλαβα ο καθένας πρέπει να παρουσιάσει τα ηθικά του φρονήματα. Χάλασε μια συνεργασία που μάλλον δεν θα έπρεπε να είχε γίνει. Ευχαριστώ τους Goin through που αμέσως τάχθηκαν στο πλευρό μου».
Πηγή: Gossiptv.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More