♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

16 Φεβρουαρίου 2014

♪ Pitbull και Φανή Δρακοπούλου σε συνεργασία έκπληξη (video)

Pitbull και Φανή Δρακοπούλου σε συνεργασία έκπληξη (video)Ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στον κόσμο, ο RedOne, αλλά και ο παγκοσμίου φήμης rapper Pitbull ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Φανή Δρακοπούλου και τον Μαροκινό Ahmed Chawki, στο τραγούδι «Habibi I Love You».
Το «Habibi I Love You», που έχει ήδη γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, θα κυκλοφορήσει σε ελληνική version με τα φωνητικά της Φανής Δρακοπούλου και στίχους του Τάσου Βουγιατζή. Αντίστοιχη ενέργεια πραγματοποιήθηκε και στην Ολλανδία, όπου το τραγούδι σκαρφάλωσε στο Top 10 της χώρας.
Ο βραβευμένος με 2 Grammy παραγωγός και συνθέτης RedOne, που είναι υπεύθυνος για τις τεράστιες επιτυχίες της Lady Gaga, της Jennifer Lopez, του Enrique Iglesias, της Mariah Carrey, της Nicki Minaj και άλλων, επέλεξε τη Φανή Δρακοπούλου για να ερμηνεύσει την ελληνική εκδοχή του τραγουδιού σε συνεργασία με τον Ahmed Chawki, που τραγουδάει την original version του τραγουδιού, αλλά και τον Pitbull.
O Pitbull, ένας από τους μεγαλύτερους hit makers αυτήν τη στιγμή παγκοσμίως, συνεργάζεται για πρώτη φορά με Ελληνίδα τραγουδίστρια, στο εκρηκτικό «Habibi I Love You».
Ένα τραγούδι που καταφέρνει να συνδυάσει ethnic ήχο, δυναμικές ερμηνείες, το χαρακτηριστικό ραπάρισμα του Pitbull, αλλά και την αριστουργηματική παραγωγή του RedOne, αποτελεί αναμφίβολα το next big hit!
Ακούστε το!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More