♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

4 Μαρτίου 2014

♪ Άντζελα: "Η Πάολα δεν είναι η νέα Δημητρίου"


Αφού έκανε δυναμικό comeback το τελευταίο διάστημα κι ενώ έχει επιβεβαιώσει ότι δέχθηκε πρόταση να βρίσκεται στην κρτική επιτροπή του Just The Two Of Us, η Άντζελα Δημητρίου φιλοξενήθηκε στο Πρωινό του Γιώργου και της Φαίης.Εκεί μεταξύ άλλων συζήτησαν για τους τραγουδιστές- πρώτα ονόματα γενικά, αλλά και με ποιους θα ήθελε η ίδια να συνεργαστεί.
Η Άντζελα, λοιπόν, θα ήθελε πολύ να συμπράξει στην πίστα με το Ρέμο και το Μαζωνάκη ή σε άλλο σχήμα με την Πάολα και τη Βίσση ή τη Βανδή.
Την τελευταία δήλωση ο Γιώργος Λιάγκας δεν την άφησε να πέσει κάτω και τη ρώτησε τη γνώμη της για την τραγουδίστρια που πουλάει πολύ τα τελευταία χρόνια.
Πάνω που ετοιμαζόταν η Λαίδη του πενταγράμμου να της πλέξει το εγκώμιο, ο Λιάγκας είπε τη «λάθος» ατάκα και της ρώτησε εάν τη θεωρεί τη «νέα Δημητρίου».
«Όχι, Άντζελα Δημητρίου δεν είναι η Πάολα, όχι. Άντζελα Δημητρίου είναι μία», απάντησε η Λαίδη και του το ξέκοψε, δικαίως εδώ που τα λέμε.
Τι είναι η Πάολα για την Άντζελα; «Μια καθαρή, λαϊκή φωνή, έχει πάρα πολύ ωραία φωνή και πολύ ωραία παρουσία. Αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος σήμερα», απάντησε η Άντζελα.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More