♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

4 Μαρτίου 2014

♪ Βίσση: Νιώθω περισσσότερο καλλιτέχνης, παρά κριτής



Στο Μουσείο Αυτοκινήτου παραβρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι της showbiz στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού event που διοργάνωσε η LIFE ACTION TRUST.
Ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς, ο φακός εντόπισε την Άννα Βίσση, τη Μαριέττα Χρουσαλά και τη Ρούλα Κορομηλά.Αξίζει να σημειωθεί ότι η βραδιά είχε ειδικό τιμητικό χαρακτήρα για την Άννα Βίσση,καθώς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε η καθιέρωση της υποτροφίας «Άννα Βίσση» που εξασφαλίζει το κόστος των σπουδών ενός νεαρού φοιτητή.

Στο τέλος της εκδήλωσης η Αννα Βίσση δήλωσε στις κάμερες ιδιαιτέρως ευτυχής καισυγκινημένη για το γεγονός αυτό, καθώς θεωρεί πως διακιώνονται με κάποιο τρόπο τόσο οι προσπάθειές της όσο και οι κόποι των γονιών της...
«Είναι πολύ συγκινητικό και τιμητικό να ακούει κανείς ότι καθιερώνεται μια υποτροφία με το όνομά του. Σημαίνει πολλά. Ειδικά όταν κλείνεις 40 χρόνια πορείας, είναι κάτι που σε δικαιώνει» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ήμασταν μια οικογένεια αρκετά άπορη, αλλά με τις θυσίες των γονιών μας και τα τρία κορίτσια βρήκαν τον δρόμο τους και είναι για μένα συμβολική η βραδιά».
Oταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της ανιψιάς της Βέρας Μπούφη, είπε «Καλά έκανε και πήγε. Όπως εμένα η Βέρα είναι ανιψιά μου, υπάρχουν κι άλλες θείες, μαμάδες και μπαμπάδες και πρέπει να γίνει ό,τι είναι δίκαιο. Από κει και πέρα θα το δω και θα σας πω».
Οσο για το γιατί δεν αποδέχεται την θέση του κριτή σε κάποιο απο τα shows, εκείνη παραδέχθηκε ότις της έχουν γίνει προτάσεις σχεδόν για όλα, αλλά μάλλον νιώθει περισσότερο καλλιτέχνης παρά κριτής!
Να περιμένουμε απάντηση απο κάποιο κριτή...?

Ε.Σ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More