♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

17 Φεβρουαρίου 2011

♪ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ-ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Γεννήθηκε(1987) στην.. ν Αθήνα και μεγάλωσε στην Καλλιθέα, όπου ζει μέχρι σήμερα. Σε ηλικία τεσσάρων ετών έκανε πρόβες με τη... βούρτσα της μαμάς της μπροστά στον καθρέφτη και έλεγε χαρακτηριστικά: «Εγώ μια μέρα θα γίνω μεγάλη σταρ!»

Μόλις τελείωσε το Λύκειο σπούδασε Σχέδιο Μόδας, έχοντας σκοπό να ακολουθήσει τα επαγγελματικά χνάρια της μητέρας της, η οποία είναι επίσης μοντελίστ. Πλέον, φτιάχνουν μαζί τα ρούχα που φοράει η Ελένη στην πίστα. Οπου τραγούδι, θέατρο και χορός, η Ελένη Φουρέιρα πρώτη! Η εκρηκτική σγουρομάλλα των Mystique γεννήθηκε το 1987 με το μικρόβιο της καλλιτεχνίας να κυλάει ήδη στο αίμα της. Μόλις τελείωσε το σχολείο πήρε την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Αρχικά, εμφανίστηκε μόνη της σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας και όταν δημιουργήθηκαν οι Mystique, μια μεγάλη πόρτα άνοιξε μπροστά της. Πλέον, μετράει συνεργασίες με τον Νίκο Βέρτη, τον Νίκο Μακρόπουλο και τον Σταμάτη Γονίδη. Αυτή την εποχή εμφανίζεται με τον Πάνο Κιάμο και τη Μαρία Ιακώβου σε γνωστό κέντρο της παραλιακής. Παράλληλα, απολαμβάνει την επιτυχία των δύο mega hits που έχουν ξεπηδήσει από τη δισκογραφική δουλειά των Mystique.

Οι αγαπημενοι άνθρωποι γύρω της ειναι Οι γονείς της που τη στηρίζουν απόλυτα, τα (τρία!) αδέλφια της, οι δύο κολλητοί φίλοι της από το σχολείο, η Αλκμήνη και η Μαρία από τις Mystique και βέβαια ο αγαπημένος της. Της αρέσει να κάνει shopping στη γειτονιά της και να πηγαίνει αμέσως μετά στην πλατεία για καφέ. Ακόμη, θα την πετύχετε στη Γλυφάδα, γιατί λατρεύει τη θάλασσα.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More