♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

9 Ιανουαρίου 2012

♪ Ηθοποιός δώρισε ασθενοφόρο!


Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι! Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μεγαλείο ψυχής! Ανάμεσα στους ανθρώπους που ξεχωρίζουν στις ημέρες μας είναι μία Ελληνίδαηθοποιός, η οποία δεν σκέφτηκε τα χρήματα και δώρισε ένα ασθενοφόρο αξίας 90.000 ευρώ στο νοσοκομείο της πόλης απ' όπου κατάγεται!
Ο λόγος για την... Κάκια Κοντοπούλου, η οποία εδώ και καιρό ήθελε να προσφέρει αυτό το δώρο! Στόχος της ήταν να κάνει καλύτερη την διαβίωση των πολιτών της Κυπαρισσίας, την οποία υπεραγαπά. «Μακάρι να βοήθησα πραγματικά τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί. Αυτό μόνο μου αρκεί. Το νοσοκομείο είχε τεράστια ανάγκη και με τον τρόπο μου ήθελα να βοηθήσω να γίνει πιο άνετη η ζωή των κατοίκων. Θεώρησα καλό να ενισχύσω όσο μπορώ το νοσοκομείο, γιατί επρόκειτο να μετατραπεί σε Κέντρο Υγείας και οι ασθενείς που είχαν άμεση ανάγκη νοσηλείας να αναγκάζονται να νοσηλευτούν στην Καλαμάτα» λέει η κυρία Κοντοπούλου σε καθημερινή εφημερίδα! Γιατί όμως προχώρησε σε αυτή την ενέργεια; «Είχα τάξει στον εαυτό μου να κάνω κάτι για τον τόπο απ' όπου κατάγομαι στη μνήμη του πατέρα μου και του συζύγου μου» τόνισε η ηθοποιός. Ναι, τελικά υπάρχουν άνθρωποι στις μέρες μας, όπως η κυρία Κάκια Κοντοπούλου!



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More