♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

4 Απριλίου 2011

Δρακοπούλου Φανή--Βιογραφία-φωτογραφιες

Η Φανή Δρακοπούλου γεννήθηκε στην Αιτωλοακαρνανία στις 10 Απριλίου του 1982 κι από πολύ μικρή ήξερε ότι ήθελε να γίνει τραγουδίστρια. Σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη κι άρχισε να..εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας.
Γρήγορα ξεχώρισε για τη μοναδική λαϊκή φωνή της, γεγονός που την έφερε στην Αθήνα και στην πόρτα της SONY BMG όπου υπέγραψε συμβόλαιο.
Έτσι, ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας ενώ κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο το όνομά της.
Από το album της Φανής Δρακοπούλου ξεχώρισε το τραγούδι «Θέλω να τα πιω» το οποίο ακούστηκε σε όλα τα clubs κι έγινε ο απόλυτος ύμνος της νυχτερινής διασκέδασης!!
Την άνοιξη του 2007 βρίσκει την Φανή στην παραλιακή και συγκεκριμένα στο «Θάλασσα» όπου εμφανιζόταν μαζί με το Γιώργο Μαζωνάκη και την Τάμτα.
Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις στο «Θάλασσα», αυτή τη φορά όμως στο πλευρό του Θάνου Πετρέλη.
Παράλληλα κυκλοφορεί η ειδική έκδοση του πρώτου album της Φανής το οποίο περιέχει ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Μην του πείτε».
Το χειμώνα του 2007 ξεκινά τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη πάλι στο πλευρό του Θάνου Πετρέλη.
Το 2008 βρίσκει τη Φανή στο στούντιο, όπου ηχογραφεί το νέο της album.
Τον Απρίλιο του 2008 κυκλοφορεί η δεύτερη προσωπική της δουλειά με τίτλο «Αγάπη θα πει» που υπογράφουν πολλοί καταξιωμένοι συνθέτες όπως Τάσος Παναγής, Μιχάλης Τουρατζίδης, Άκης Δείξιμος, Γιάννης Κυφωνίδης, Τάσος Λυμπέρης, Βασίλης Γαβριηλίδης, Ιωσήφ Σαρασίδης και Νίκος Παπαδόπουλος ενώ τους στίχους έχουν γράψει οι Νίκος Γρίτσης, Ελένη Γιαννατσούλια, Φωτεινή Δούρου, Ναταλί, Γρηγόρης Κυφωνίδης, Βίκυ Γεροθόδωρου, Αργύρης Αράπης και Ιωσήφ Σαρασίδης.
Πιο κεφάτη & δροσερή από ποτέ δεν αργεί να γνωρίσει την επιτυχία με το τραγούδι «Απών», σε Valentino & Siganos remix, κάνει την διαφορά και γίνεται για άλλη μία φορά η επιτυχία του καλοκαιριού τόσο στα ραδιόφωνα όσο και στα clubs.
Τον Σεπτέμβριο του 2008 ξεκινούν οι εμφανίσεις της με τον Χρήστο Χολίδη στο νυχτερινό κέντρο «ΡΟΔΟΝ» όπου κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το 2009 την βρίσκει για άλλη μια φορά στο στούντιο να δοκιμάζει την φωνή της σε νέα μουσικά μονοπάτια.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More