♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

3 Μαΐου 2011

Γιασεμής Γιώργος-Βιογραφία

Ο Γιώργος Γιασεμής γεννήθηκε 26-07-1970 και μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρό παιδί, όπως οι περισσότεροι τραγουδιστές, είχε αποφασίσει τι ήθελε να γίνει. Ο κόσμος του τραγουδιού τον μάγεψε από τα πρώτα του βήματα και ήξερε ότι το τραγούδι θα ήταν πρωταγωνιστής στη ζωή του.
Δεν υπήρχαν μουσικές επιρροές από το σπίτι του, όμως κανείς δεν τον εμπόδισε να κυνηγήσει το όνειρο του. Μάλιστα το αντίθετο, από μικρή ηλικία παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής, μουσικής και κιθάρας, με την προτροπή των δικών του...Τα χρόνια περνούν και ολοκληρώνοντας το σχολείο, όπου όλοι τον θυμούνται να σιγοτραγουδάει συνέχεια, ξεκινάει να εργάζεται επαγγελματικά σαν τραγουδιστής.
Μέχρι τώρα έχει συνεργαστεί με τους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, ανάμεσα τους ο Στέλιος Ρόκκος και ο Γιώργος Τσαλίκης. Οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο ΡΟΜΕΟ γίνονται αφορμή να τον προσέξουν επαγγελματίες του χώρου του τραγουδιού και η δισκογραφία είναι θέμα χρόνου.
Καλοκαίρι του 2002 κυκλοφορεί το πρώτο CD single με τέσσερα τραγούδια. Το πρώτα βήμα έγινε. Το λαϊκό τραγούδι απέκτησε ακόμα έναν ικανό και ταλαντούχο εκπρόσωπο του που σίγουρα θα λάμψει με το ταλέντο του.
Ο Γιώργος Γιασεμής λατρεύει την περιπέτεια, τα ταξίδια και δη σε εξωτικούς προορισμούς, με μεγαλύτερη αγάπη της ζωής του την ταχύτητα. Όνειρο ζωής, κάποια μέρα να αγωνιστεί επαγγελματικά σε ράλι. Προς το παρόν αρέσκετε στο να τρέχει με το αυτοκίνητο του, όταν βρίσκεται σε δρόμο που το επιτρέπει.
Ένα είναι σίγουρο, η κούρσα όσον αφορά το τραγούδι, ξεκίνησε. Με την εκκίνηση, φαίνεται ότι ο Γιώργος Γιασεμής έχει όλα τα προσόντα να βγει μπροστά. Μια νέα λαϊκή φωνή που ήρθε και είναι σίγουρο ότι θα μείνει.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More