♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

15 Μαρτίου 2011

♪ Η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνίστρια σε ταινία...;

Η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνίστρια σε ταινία...;Ακόμα δεν τέλειωσε καλά καλά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο VOX, και όπως διαβάζουμε στο fanclub Κύπρου VANDAIMONIO, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται να επιστρέψει...κινηματογραφικά ! Στο νέο «χτύπημα» του Απόστολου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου φαίνεται πως θα συμμετάσχει η Δέσποινα Βανδή, που αποκάλυψε ότι συζητάει με το δίδυμο! Οι φήμες λένε πως οι Ρήγας - Αποστόλου ετοιμάζουν μια ρομαντική κομεντί με στοιχεία θρίλερ και η δημοφιλής τραγουδίστρια θα αναλάβει δράση.

Η Δέσποινα βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του», στο θέατρο «Αθηνά», με πρωταγωνιστές τον Απόστολο Ρήγα και την Εβελίνα Παπούλια.

«Κάτι συζητάμε, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα να πω οτιδήποτε. Αλλά επειδή είναι αυτός που είναι, το συζητάμε», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, που πριν από 12 χρόνια είχε πάρει μέρος στην επιτυχία του Mega «Δύο Ξένοι», όπου υποδύθηκε μια λαϊκή τραγουδίστρια από την επαρχία στο πλευρό του Τόλη (Απόστολος Ρήγας).

Η Ελληνίδα star αποκάλυψε πως σχεδιάζει και συζητά το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More