♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

11 Ιανουαρίου 2011

♪ Μαργαρίτης Μαντώ μαζί αυτό το Χειμώνα!

Δύο ιδιαίτερες φωνές, δύο ξεχωριστές προσωπικότητες της μουσικής σκηνής ενώνονται σε μια μουσική συνύπαρξη που θα συζητηθεί!

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, και η Μαντώ, η καλλιτέχνης που έχει μας έχει κάνει υπερήφανους και εκτός συνόρων, θα βρεθούν από τις 22 Οκτωβρίου στη σκηνή του “ΟΥΡΑΝΟΥ”, σε ένα πρόγραμμα που θα απολαύσετε.«Ιδιότυπος ερμηνευτής με προσόντα που είναι συνυφασμένα με την ουσία και το νόημα των παλιών λαϊκών τραγουδιών«, όπως έγραφε ο Πάνος Γεραμάνης προλογίζοντας την έκδοση δίσκου του.«Ο Γιώργος Μαργαρίτης, που μπήκε στον χώρο και τον κόσμο του λαϊκού τραγουδιού από παιδί, είχε βιώματα και καταβολές που του έδιναν τη δυνατότητα να προχωρήσει στο πάλκο και στο στούντιο, όπως κι έγινε. Η επιτυχία γι’ αυτόν δεν ήταν εύκολη υπόθεση, γι’ αυτό αγωνίστηκε σκληρά αλλά πάντα τίμια. Από τα τέλη της δεκαετίας του ‘60, μέχρι τις αρχές του ‘70, έδωσε μάχες για να κρατηθεί και να προχωρήσει. Βασικά του προσόντα, η ιδιότυπη φωνή του, που συγκινούσε από την αρχή της πορείας του, η γνήσια έκφραση του και ο ειλικρινής χαρακτήρας του. Δεν έκανε εντυπωσιακές επιτυχίες. Ανέβαινε όμως σταθερά, με βασικό στήριγμα την αγάπη και την αναγνώριση του κόσμου. Και μία από τις κατακτήσεις του ήταν ότι αποκτούσε σιγά – σιγά δικό του κοινό«.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More