♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

28 Φεβρουαρίου 2011

♪ Το επιτυχημένο αποκριάτικο μακιγιάζ-Χρήσιμες συμβουλές για ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα

Το επιτυχημένο αποκριάτικο μακιγιάζΤο αποκριάτικο μακιγιάζ χρειάζεται διαφορετική διαδικασία και προιόντα από το καθημερινό μας μακιγιάζ.

Για να έχετε πραγματικά επιτυχημένο αποτέλεσμα ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

1. Για το αποκριάτικο μακιγιάζ χρησιμοποιήστε τα ειδικά προιόντα μακιγιαζ που κυκλοφορούν στο εμπόριο αυτή την εποχή.

2. Όταν ζωγραφίζεται μεγάλες περιοχές, προτιμήστε ένα σφουγγάρι παρά πινέλο. Θα κερδίσετε χρόνο.

3. Να έχετε στην διάθεσή σας ποικιλία σφουγγαριών εφαρμογής σε ετοιμότητα. Εάν έχετε ένα για κάθε χρώμα, θα αποφύγετε την ανάμειξη των χρωμάτων και δεν θα χρειάζεται να τα ξεπλένετε συνέχεια.4. Εφαρμόστε τα χρώματα σε λεπτά στρώματα και επιτρέψτε σε κάθε στρώμα να στεγνώσει προτού να εφαρμόσετε το επόμενο. Το παχύ χρώμα μπορεί να ραγίσει και η εφαρμογή ενός νέου χρώματος πέρα από ένα υγρό μπορεί να σας οδηγήσει σε ακούσια αναμίξη των χρωμάτων.

5. Για τις συγκεκριμένες μορφές όπως τους κύκλους, τα τρίγωνα, τα αστέρια, ή τα πιό περίπλοκα σχέδια, χρησιμοποιήστε στένσιλ εάν δεν τα καταφέρνετε καλά με την ελεύθερη σχεδίαση.

6. Έχετε χαρτί κουζίνας και πετσέτες κοντά σας επειδή η όλη διαδικασία γενικά δημιουργεί ανακάτωμα!

7. Για έντονες βλεφαρίδες αγοράστε ψευτικές, η μάσκαρα δεν αρκεί. Δείτε και ένα βίντεο όπου η Κιμ Καρντάσιαν σας δείχνει πως να τις φορέσετε.

Εάν τελικά δεν τα καταφέρνετε με το περίτεχνο αποκριάτικο μακιγιάζ ξεγελάστε με έντονο κραγιόν και μια εντυπωσιακή μάσκα ματιών!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More