♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

5 Φεβρουαρίου 2011

♪ Αλεξανδράτου Τζούλια-Βιογραφία

Η Τζούλια Αλεξανδράτου (γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1986) είναι μοντέλο και τραγουδίστρια. Ο πατέρας της είναι από την Κεφαλλονιά και εργάζεται ως μηχανικός (επιστήμονας). Η μητέρα της είναι από την Αγγλία και εργαζόταν ως μοντέλο. Η αδελφή της, η Άρτεμις Αλεξανδράτου, είναι τραγουδίστρια και έχει συμμετάσχει σε γνωστό τηλεοπτικό reality show.
To 2002, σε ηλικία μόλις 16 ετών κέρδισε τον τίτλο Miss Young στα καλλιστεία του ANT1. Εξελέγη αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2006, ενώ τα στοιχήματα την έβγαζαν πρώτη λίγο πριν το διαγωνισμό, χάνοντας τον τίτλο από την Ολυμπία Χοψονίδου. Τον ίδιο χρόνο εμφανίστηκε στη μουσική εκπομπή "Megalicious chart live" του Θέμη Γεωργαντά στο MEGA ως συμπαρουσιάστρια, ενώ παράλληλα συμμετείχε στο τραγούδι του Ανδρέα Κωνσταντινίδη, "Μόνο Για Σένα" και σαν τραγουδίστρια, αλλά και στο βίντεο κλιπ. Το 2007 ηχογράφησε άλλα δύο τραγούδια, το "Βασίλισσα της πίστας" και το "Στόχος ειναι τα λεφτά" για τις ανάγκες της ταινίας του Νίκου Περάκη "Ψυχραιμία" στην οποία και συμμετείχε πλάι σε ηθοποιούς όπως ο Γιώργος Κιμούλης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Καβαλιεράτου, μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More