♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

29 Απριλίου 2011

Κελεκίδου Κέλλυ-Βιογραφία

Η Κέλλυ Κελεκίδου (ή Κελ-Κελ) είναι Θεσσαλονικιά, αυθόρμητη και εξωστρεφής όσο δεν πάει άλλο και αποφασισμένη να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει όσα της αξίζουν.
Μετά το Λύκειο έκανε σπουδές Στελέχους Επιχειρήσεων και Νοσηλευτικής και η ζωή την οδήγησε στο τραγούδι αφού παράλληλα έκανε ορθοφωνία για τέσσερα χρόνια στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης και για ένα χρόνο μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής.Τα τελευταία χρόνια τραγουδούσε στις πίστες της συμπρωτεύουσας και το 2005 είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει στην Αθήνα και εμφανίζεται στο Γκάζι μαζί με το Χρήστο Δάντη και το Νίκο Κουρκούλη. Παράλληλα, κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ με το περιβόητο πια «Γλύκα Γλύκα Γλυκιά μου» το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία κι ακούστηκε παντού καθώς και την μπαλάντα «Μα το ΘΕΟ» με ανάλογη επιτυχία.


Το φθινόπωρο του 2006 ξεκίνησε τις live εμφανίσεις της στο «Φως» με τον Νίκο Κουρκούλη και κυριολεκτικά δεν άφησε τίποτα όρθιο! Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «Συγκεντρώσου», το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και ξεχώρισαν τα τραγούδια «Συγκεντρώσου» και «Μες στην τρέλα μου».


Το καλοκαίρι του 2007 η Κέλλυ Κελεκίδου «μετακομίζει» νότια και ξεκινά τις ζωντανές της εμφανίσεις στο Romeo μαζί με το Διονύση Μακρή και τον Κώστα Μαρτάκη. Το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς κυκλοφορεί το cd single «Σε θέλω με τρέλα» το οποίο σκίζει στα ραδιόφωνα και γίνεται μέσα σε λίγες μέρες χρυσό!!


Απ τον Μάρτιο του 2008 έως και τον Απρίλιο εμφανίσθηκε στην «Άνοδο Πειραιώς» μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη και γέμισαν τις νύχτες μας με επιτυχίες και πολύ ΘΕΤΙΚΗ ενέργεια. Παράλληλα με την κυκλοφορία του τρίτου ολοκληρωμένου δίσκου «Μακριά σου δεν υπάρχω» μέσα απ’ το οποίο ξεχωρίσαμε την εκρηκτική μπαλάντα «Τι κουράγιο να χω» αλλά και το τσιφτετέλι «Και λοιπόν» που της έγραψε ο Νίκος Κουρκούλης, η Κέλ-Κελ ξεκινάει εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη στο «ORAMA» με τον Νίκο Κουρκούλη ενώ τον Ιούλιο του 2008 η Κέλλυ ταξίδεψε στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ όπου μαζί με τον Νίκο έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό στην Ελληνική Ομογένεια.

Από τις 7 Νοεμβρίου 2008 έως και τον Ιανουάριο του 2009 εμφανίσθηκε στο FIX με τους Νίκο Οικονομόπουλο, Γιώργο Τσαλίκη και Μαρία Ιακώβου. Τον Ιούνιο του 2009 κυκλοφόρησε απ την HEAVEN το νέο της τραγούδι «Καλώς ήρθες» σε μουσική και στίχους του συζύγου της Νίκου Κουρκούλη ενώ απ’ τις 31 Αυγούστου εκτός από άψογη επαγγελματίας είναι και μια ευτυχισμένη μητέρα!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More