♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

27 Μαΐου 2011

♪ Αντροχωρίστρες: Γιατί οι γυναίκες την "πέφτουν" στους καπαρωμένους

Francesca-Fioretti-2Εγγύηση ο δεσμευμένος!
Τι έχουν οι δεσμευμένοι άντρες και τραβάνε τις γυναίκες όπως το μέλι τις αρκούδες; Μιά γυναίκα δίνει τη δική της εξήγηση στο φαινόμενο... 

αντροχωρίστρα!
O άντρας που κερατώνει τη γυναίκα του είναι θέμα που χάνεται μέσα στους αιώνες... Γενικά το κέρατο είναι παλιά ιστορία αλλιώς δεν θα υπήρχε και στις δέκα εντολές. Εκτός από το «Ου μοιχεύσεις» υπάρχει και η 10η εντολή που λέει «Ουκ επιθυμήσεις πάντα όσα τω πλησίον σου εστί» δηλαδή σε απλά ελληνικά σήμαινε να μην λιγουρευτείς κανένα από τα υπάρχοντα του γείτονα σου και σε αυτά έβαζαν μέσα και τη γυναίκα...
Τι γίνεται όμως όταν η γυναίκα επιθυμήσει τα... αγαθά της γειτόνισσας;
op43-2010
Η αλήθεια είναι ότι όλοι (κάποια στιγμή) μπορεί να θελήσουμε αυτά που έχει ο δίπλα ή ο απέναντι και όταν το θέμα και η κεντρική ιδέα είναι το σεξ, ε τότε απλά τα παίρνουμε.
Υπάρχουν γυναίκες που λιγουρεύονται τον άντρα της διπλανής τους σε καθημερινή βάση. Μερικές απ’ αυτές είναι παντρεμένες ενώ άλλες ελεύθερες. Αν και πολλοί τις αποκαλούν «αντροχωρίστρες», η πραγματική «αντροχωρίστρα»στην υπόθεση είναι οι άντρες εφόσον είναι εκείνοι που υπερβαίνουν τα όρια του γάμου.
Γιατί οι γυναίκες γουστάρουν τους παντρεμένους;
Δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις. Οι περισσότεροι παντρεμένοι έχουν αρετές που δεν θα βρεις ποτέ σε κάποιον single.
Μερικοί άντρες μοιάζουν ανέφικτοι...
Δεν είναι μυστικό ότι στις γυναίκες αρέσει να παίζουν παιχνίδια (όπως και στους άντρες). Το να κυνηγάς έναν άντρα που μοιάζει άπιαστος είναι πρόκληση. Το γεγονός ότι είναι «πιασμένος» τον κάνει ακόμα πιο γοητευτικό. Κυνηγάμε, πιάνουμε και αφήνουμε.
Πολλοί παντρεμένοι «ψάχνονται» για ευκαιριακό σεξ ή ακόμα και για σχέση χωρίς δεσμεύσεις. Για μια γυναίκα που ψάχνει απλά έναν ευκαιριακό γκόμενο ένας παντρεμένο είναι η καλύτερη επιλογή:
Δεν θα χρειάζεται να κοιμάται εκείνη αλλού ενώ δεν θα χρειάζεται να του κάνει και δώρα. Θα πηγαίνει ταξίδια που θα πληρώνει αυτός και φυσικά ένας παντρεμένος δεν πρόκειται να την πιέζει αφού θα γνωρίζει ότι η μπάλα θα είναι πάντα στο δικό της γήπεδο.

 yolanda
Οι παντρεμένοι λατρεύουν να δέχονται σεξουαλική επίθεση!
Επειδή το πιθανότερο είναι το σεξ να εκλείπει από τον έγγαμο βίο τους, οι άντρες αυτοί θα είναι ευγνώμονες για την προσοχή που λαμβάνουν και θα αντιμετωπίσουν τις νέες ερωμένες με περισσότερη προσοχή και ρομαντισμό.
Η Rebecca Ammon από την στήλη της στο pleasureworld.net πάει το πράγμα ακόμα παραπέρα... «Στην πραγματικότητα οι γυναίκες που κυνηγούν παντρεμένους δεν είναι αντροχωρίστρες. Στην ουσία κάνουν χάρη στις συζύγους που δεν θέλουν πια να πηδάνε τους άντρες τους!» 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More