♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

30 Μαΐου 2011

♪ Οι ερωτικοί συνδυασμοί των ζωδίων-Τα ζωδια αποκαλύπτουν την απιστία.

Οι ερωτικοί συνδυασμοί των ζωδίων, είναι κάτι που μας απασχολεί πολύ συχνά.
Φυσικά... το ταίριασμα ή όχι δύο ανθρώπων, ακόμα και αστρολογικά, δεν εξαρτάται μόνο από το ζώδιο του καθενός αλλά από πολλούς άλλους παράγοντες.
Έτσι άλλωστε εξηγείται και η μοναδικότητα κάθε διαπροσωπικής σχέσης και ιδιαίτερα κάθε ερωτικού δεσμού.
Ωστόσο επειδή συνήθως, ιδιαίτερα σε μια νέα γνωριμία, δεν γνωρίζουμε πολλά για το αστρολογικό προφίλ του ανθρώπου που μας ενδιαφέρει αλλά μόνο το ζώδιό του, υπάρχουν μερικοί γενικοί κανόνες που μας κατευθύνουν.

Ας δούμε λοιπόν πόσο ταιριάζετε ερωτικά με τον σύντροφό σας, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των ζωδίων σας.
Ο συνδυασμός των ζωδίων σας δημιουργεί τις προϋποθέσεις εκείνες για να είναι η σχέση σας καυτή ή μήπως αργά ή γρήγορα, ένας απ’ τους δυο θα αναζητήσετε το πάθος σε ξένη αγκαλιά;.


Αν είστε Κριός και ο σύντροφός σας είναι:

Κριός.  Αποτελείτε το ιδανικό ζευγάρι. Γεμάτοι πάθος και οι δύο ένα είναι σίγουρο… η γειτονιά θα αναστατωθεί.
Ταύρος.  Εγωιστής και αχόρταγος στο σεξ θα πρέπει να προσέξετε γιατί κινδυνεύετε να τον χάσετε αν δεν του ικανοποιήσετε κάτι απ’ τα δύο.
Δίδυμος. Προετοιμαστείτε είτε να αποδεχθείτε την απιστία είτε να τον αποχαιρετίσετε σύντομα.
Καρκίνος. Υπάρχει κίνδυνος να υποκύψετε στον πειρασμό και να βγάλετε πάνω του όλα σας τα απωθημένα κάνοντάς τον θύμα σας.
Λέων.  Η υπεροψία του υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας σπρώξει σε άλλη αγκαλιά μόνο και μόνο για να του μπείτε στο μάτι που όλο νομίζει ότι κάποιος είναι.
Παρθένος. Εδώ κολλάει «τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι». Μεθοδικά και χωρίς να πάρετε χαμπάρι θα γίνετε η μεγάλη απατημένη.
Ζυγός. Σχέση πάθους με μπόλικες δόσεις καταπίεσης και παράφορης ζήλιας.
Σκορπιός.  Αμοιβαία κάλυψη και πίστη χαρακτηρίζει την σχέση σας με έναν Σκορπιό.
Τοξότης. Αν καταφέρετε να ξεχωρίσετε την πραγματική απιστία από την μεγάλη κοινωνικότητα όλα θα πάνε μια χαρά.
Αιγόκερως. Αν βαρεθείτε – που θα βαρεθείτε- είναι καλύτερα να χωρίσετε παρά να απιστήσετε. Ο Αιγόκερως όταν προδίδεται μπορεί να καταφύγει σε βιαιότητες…
Υδροχόος. Μην του πηγαίνετε συνέχεια κόντρα. Θα σας εκδικηθεί με απιστία κατ’ επανάληψη…
Ιχθύς.  Ίσως αισθανθείτε να πνίγεστε από τον συναισθηματισμό του και να αναζητήσετε κάτι πιο «γήινο» σε ξένη αγκαλιά.


Αν είστε Ταύρος και ο σύντροφός σας είναι:
Κριός.  Σας περιμένουν έντονες ερωτικές στιγμές αλλά είναι πολύ πιθανό αυτό να μην σας αποτρέψει από το έχετε το νου σας για άλλες… εναλλακτικές.
Ταύρος. Δύο εγωισμοί κάτω απ’ την ίδια στέγη μάλλον θα ‘χουν καταστροφικές συνέπειες και αλληλοαπιστίες.
Δίδυμος. Η ψυχοσύνθεση και η συμπεριφορά του σας γεμίζει ανασφάλεια. Δεν έχετε βέβαια και πολύ άδικο καθώς η πίστη δεν είναι το μεγάλο ατού των Διδύμων.
Καρκίνος. Σας παρέχει όλα εκείνα που χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένη. Να είστε προετοιμασμένη για μεγάλες δόσεις έρωτα.
Λέων.  Ο συντηρητισμός του μπορεί να σας μπλοκάρει και να μην έχετε το ψυχικό σθένος ούτε για την παραμικρή παρασπονδία.
Παρθένος.  Αν μπορέσετε να συγκρατήσετε τα κτητικά σας αισθήματα και τον αφήσετε λίγο πιο χαλαρό τον έχετε κερδίσει για πάντα.
Ζυγός.  Το φάρμακο για τον άπιστο Ζυγό είναι η… ομοιοπαθητική. Αν διαπιστώσει ότι μπορείτε καλύτερα απ’ αυτόν θα είναι δικός σας αποκλειστικά.
Σκορπιός.  Η γεμάτη πάθος σχέση σας είναι πολύ πιθανό να κρατήσει μόνο όσο είναι κρυφή ή παράνομη. Η επισημοποίηση ίσως σκοτώσει τον έρωτα μια κι έξω.
Τοξότης. Παρόλο που το σεξ είναι εκτός ορίων αισθάνεστε ότι δεν σας καλύπτει εγκεφαλικά.
Αιγόκερως. Η αλληλοσυμπλήρωση είναι τόσο έντονη που δεν αποκλείεται να πρόκειται για το άλλο σας μισό κυριολεκτικά.
Υδροχόος. Αν κάθε φορά που σας απατά σας δίνει κι ένα ευρώ ετοιμαστείτε να γίνετε πάμπλουτη.
Ιχθύς.  Υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να αισθανθείτε ότι πνίγεστε από τις ανασφάλειες και την καταπίεσή του.


Αν είστε Δίδυμος και ο σύντροφός σας είναι:
Κριός.  Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τον απατήσετε και όλως παραδόξως αυτό θα κάνει την σχέση σας να φουντώνει ακόμα περισσότερο.
Ταύρος. Θα αμφισβητεί και θα αμφιβάλει συνεχώς για το αν του είστε πιστή, γεγονός που θα σας βάλει στον πειρασμό να τον απατήσετε μόνο και μόνο για να μην αμφιβάλει χωρίς λόγο.
Δίδυμος. Σχέση καταστροφική με ανταγωνισμούς και εγωισμούς και κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιος θα κερδίσει στον διαγωνισμό απιστίας.
Καρκίνος. Το έντονο πάθος και το εκρηκτικό σεξ θα σας αποσπάσει την προσοχή και θα σας αποσυντονίσει.
Λέων.  Να είστε προετοιμασμένη για ερωτικό παραλήρημα σε τέτοιο βαθμό που να διερωτηθείτε: «Μα γιατί το Κάμα Σούτρα έχει τόσα λίγα;»
Παρθένος.  Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε αλλά το πρόβλημα αρχίζει όταν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να κρυφτείτε καθώς είναι πολύ παρατηρητικός και τα πιάνει όλα.
 - Ζυγός. Σεξ χωρίς τόπο και χρόνο, παντού και πάντα αφού με τον Ζυγό σας συνδέει το γνωστό «Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια»
Σκορπιός.  Θα έχετε την ευκαιρία να εκπληρώσετε κάθε σας φαντασίωση και κρυφή επιθυμία.
Τοξότης. Η σχέση σας είναι πιθανό να είναι τόσο απελευθερωμένη που να γίνετε ζευγάρι με πλήρη γνώση της απιστίας του ενός προς τον άλλο σε βαθμό που να μην την θεωρείτε καν απιστία.
Αιγόκερως. Η συντηρητικότητά του στο σεξ θα σας οδηγήσει σύντομα σε άλλη πιο «προχώ» αγκαλιά.
Υδροχόος.  Αν έχετε κατηγορηθεί ότι το ζώδιό σας είναι άπιστο με έναν Υδροχόο δίπλα σας ήρθε η ώρα να γίνετε για πρώτη φορά το θύμα της απιστίας και όχι ο θύτης.
Ιχθύς.  Ο συναισθηματισμός του θα σας σπρώξει χωρίς πολλά πολλά σε ξένη αγκαλιά.


Αν είστε Καρκίνος και ο σύντροφός σας είναι:
Κριός.  Παρόλο που ο σεξουαλικός συνδυασμός είναι καλός, η επιπολαιότητά και ο παρορμητισμός του σίγουρα θα σας μπλοκάρει.
Ταύρος.  Βαθύ συναίσθημα και εκρηκτικό σεξ δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια ποιοτική και μακροχρονια σχέση.
Δίδυμος. Αχόρταγος σεξουαλικά θα σας παρασύρει σε μια σχέση με εξαντλητικούς ρυθμούς που δεν θα αφήνει μυαλό για απιστία σε κανέναν απ’ τους δυό.
Καρκίνος.  Παρόλο που δεν θα απατήσετε ο ένας τον άλλο το γεγονός ότι είστε και οι δυο κυκλοθυμικοί ίσως έχει ολέθρια αποτελέσματα στην ψυχολογία σας.
Λέων.  Σχέση με τόσο πάθος και ερωτική ένταση που δεν θα αφήσει σε κανέναν απ’ τους δυο μυαλό για απιστία.
Παρθένος. Η σταθερότητά του σας οδηγεί στην πεποίθηση ότι «έχετε δέσει τον γάιδαρό σας». Προσοχή μην θυμηθείτε και την άλλη λαϊκή ρήση που λέει «Μόνο όταν χάνεις κάτι πολύτιμο, το εκτιμάς»
Ζυγός.  Θα σας κυνηγήσει μέχρι αισχάτων και μόλις σας κατακτήσει θα χάσει το ενδιαφέρον του. Μόνο που τότε θα τον κυνηγάτε εσείς.
Σκορπιός.  Η γειτονιά θα ξεσηκωθεί από το αχαλίνωτο σεξ όμως η παράφορη ζήλια του μπορεί πολύ σύντομα να σας στείλει σε ξένη αγκαλιά.
Τοξότης.  Το ανεξάρτητο πνεύμα του σας κάνει να αισθάνεστε τρελό έρωτα αλλά οι ανασφάλειές σας δεν σας αφήνουν να τον απολαύσετε.
Αιγόκερως. Με την συντηρητικότητά του θα σας σπρώχνει συνεχώς σε αναζητήσεις προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες σας.
Υδροχόος.  Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Ό,τι κι αν προκύψει μεταξύ σας θα το λύνετε πάντα με ένα καλό κρεβάτι.
Ιχθύς. Δεν θα χρειαστείτε ποτέ εκείνη στην συνδρομή για το γυμναστήριο. Το ατελείωτο σεξ θα είναι επαρκής γυμναστική. Αν τεμπελιάσετε θα σας απατήσει.


Αν είστε Λέων και ο σύντροφός σας είναι:
Κριός. Κατά πάσα πιθανότητα θα τον κομπλάρετε τόσο πολύ που θα σας απατήσει για να επιβεβαιωθεί.
Ταύρος. Μια επιφανειακή σχέση δημιουργείται μεταξύ σας καθώς η έλλειψη εμπιστοσύνης που δείχνετε δεν αφήνουν τα πράγματα να γίνουν σοβαρότερα.
Δίδυμος. Με έναν μαγικό τρόπο σας βγάζει ό,τι πιο ερωτικό διαθέτετε και μαζί του ζείτε ερωτικές εμπειρίες που δεν είχατε ζήσει ποτέ άλλοτε.
Καρκίνος. Θα σας κάνει να ζηλεύετε για να είστε πάντα κοντά του καθώς τα αισθήματά του για εσάς θα είναι πάρα πολύ έντονα
Λέων.  Δυο βασιλιάδες στο ίδιο βασίλειο… Δύσκολα τα πράγματα και οι συγκρούσεις είναι το μόνο βέβαιο.
Παρθένος. Σας παρέχει σιγουριά και μένετε μαζί του. Όμως η μονοτονία που τον χαρακτηρίζει σας ωθεί πολύ γρήγορα σε άλλες αναζητήσεις.
Ζυγός.  Αν νιώσετε ασφάλεια και αφεθείτε θα σας απατήσει σε χρόνο dt.
Σκορπιός. Η ζήλεια του σας προβληματίζει παρόλο που στο κρεβάτι ζείτε ονειρεμένες στιγμές.
Τοξότης. Σ’ αυτή τη σχέση αν χρειαστεί να διαλευκάνουμε ποιος θα είναι το θύμα και ποιος ο θύτης της απιστίας είναι πολύ πιθανό να μην βρούμε άκρη.
Αιγόκερως. Είσαστε τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες που η σχέση σας σύντομα θα οδηγηθεί στην ψυχρότητα.
Υδροχόος. Ό,τι και να κάνετε, όσα και να δώσετε ένας Υδροχόος έχει στο DNA του την απιστία.
Ιχθύς. Ζείτε έναν ζωντανό έρωτα που δεν τον επηρεάζει κανένας εξωτερικός παράγοντας.


Αν είστε Παρθένος και ο σύντροφός σας είναι:
Κριός. Το πείσμα του και η ασυμβατότητα σας στο σεξ σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ξένη αγκαλιά.
Ταύρος. Αν καταφέρει να συγκρατήσει την κτητικότητα που τον χαρακτηρίζει είσαστε πιστή και ζείτε μια σχέση γεμάτη πάθος.
Δίδυμος. Θα έχετε μονίμως υποψίες καθώς η κυκλοθυμικότητά του σας γεμίζει ανασφάλεια.
Καρκίνος. Παρόλο που δείχνει ευαίσθητος δεν θα διστάσει να σας απατήσει. Θα το μετανιώσει αμέσως και θα γυρίσει γονατιστός.
Λέων. Θα αποτελέσετε άλλη μια εγγραφή στην μακριά λίστα με τις ερωμένες του. Ο Λέων χρειάζεται χαρέμι.
Παρθένος. Θα προσπαθείτε να βάλετε ο ένας τον άλλο στα δικά του καλούπια και αυτό θα σας φθείρει σύντομα.
Ζυγός. Αν αφεθείτε και πλήξει θα τον χάσετε για πάντα.
- Σκορπιός. Τον ακολουθείτε χωρίς δεύτερη σκέψη και αφήνεστε στον έντονο ερωτισμό του.
Τοξότης. Ζείτε μόνιμα με την αγωνία που είναι, αν σας απατά και τι άλλο σας κρύβει.
Αιγόκερως. Το γεγονός ότι δεν είστε ποτέ η πρώτη του προτεραιότητα θα σας στείλει πολύ σύντομα σε άλλη αγκαλιά.
Υδροχόος. Σχέση εξάρτησης που βασίζεται στον εκρηκτικό σεξ θα σας οδηγήσει σύντομα να υιοθετήσετε μια κτητική συμπεριφορά απέναντί του και να μην τον αφήνετε στιγμή από κοντά σας.
-Ιχθείς. Αν πρόκειται ένας από τους δύο να απιστήσει αυτός θα είστε εσείς. Η αδυναμία του για εσάς θα τον κάνει να σας συγχωρήσει.


Αν είστε Ζυγός και ο σύντροφός σας είναι:
Κριός. Η ανεξαρτησία και ο αυθορμητισμός του σας δίνουν λάθος μηνύματα, γεμίζετε ανασφάλειες και χαλάτε το ωραίο ερωτικό κλίμα.
Ταύρος. Αντιλαμβάνεται πολύ γρήγορα τον κίνδυνο να τον απατήσετε και σας απατά πρώτος για να μην θιγεί ο εγωισμός του αργότερα.
Δίδυμος.  Μεταξύ σας υπάρχει μια σιωπηρή αποδοχή και αυτό σας αφήνει ελεύθερους να βάλετε κοινούς στόχους και να απολαύσετε το αχαλίνωτο σεξ.
Καρκίνος. Μόλις τον κατακτήσετε θα χάσετε το ενδιαφέρον σας και θα αναζητήσετε κάτι καινούργιο. Προσοχή όμως γιατί θα πληρωθείτε με το ίδιο νόμισμα…
Λέων. Η μόνιμη επιθυμία σας για απιστία καταρρακώνει ψυχολογικά τον αρχοντικό Λέοντα.
Παρθένος. Μάλλον θα βαρεθείτε τόσο γρήγορα που θα φύγετε πριν καν χρειαστεί να σκεφτείτε καν το ενδεχόμενο να απιστήσετε.
Ζυγός. Πολύ φασαρία στο κρεβάτι και μια σχέση αγάπης και μίσους.
Σκορπιός. Ό,τι πιο βρώμικο έχετε φανταστεί στο σεξ θα το ζήσετε. Είναι πολύ πιθανό ο Σκορπιός να μην είναι ο επίσημος αλλά ο κρυφός σας εραστής.
-Τοξότης. Αν πέσετε στα δίχτυα του θα ερωτευτείτε τρελά το παιχνιδιάρικο πνεύμα του.
Αιγόκερως. Η ασυμβατότητά σας στο σεξ θα σας οδηγήσει σε ξένες αγκαλιές και η σχέση σας θα καταλήξει αρρωστημένη.
Υδροχόος. Η προχωρημένες του θεωρίες στο σεξ θα σας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε αναζήτησεις πιο προσγειωμένου εραστή.
Ιχθύς. Είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σας κι εσείς επιδεικνύεται όλη σας την μαεστρία για να απιστείτε χωρίς να τον πληγώνετε.


Αν είστε Σκορπιός και ο σύντροφός σας είναι:
Κριός. Αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο και με απόλυτη ταύτιση στις σεξουαλικές σας ανάγκες.
Ταύρος. Είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσετε να ικανοποιήσετε τις σεξουαλικές ανάγκες του και αυτό να τον οδηγήσει στην απιστία.
Δίδυμος.  Θα σας εξιτάρει σεξουαλικά και οι δυο σας θα ανταλλάσσετε τους ρόλους του «αρπακτικού» στο κρεβάτι.
Καρκίνος. Ενώ η σχέση σας περιλαμβάνει όλα εκείνα που χρειάζονται για μια μακροχρόνια σχέση εκείνος, αντιδρώντας την πίεση που του ασκείται, μπορεί να οδηγηθεί στην απιστία.
Λέων. Σεξ χωρίς ωράριο χαρακτηρίζει τη σχέση σας. Προσέξτε όμως, τα λιοντάρια δεν ζούνε σε κλουβί και κινδυνεύετε να σας απατήσει για να σας πάει κόντρα.
Παρθένος. Θα τον σκλαβώσετε καθώς του βγάζετε σεξουαλικά ένστικτα που του ήταν άγνωστα πριν σας γνωρίσει.
Ζυγός. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ακόμα κι αν είστε παντρεμένοι με παιδιά, φροντίστε να δίνετε στη σχέση σας μια δόση παρανομίας.
Σκορπιός. Άλλο ένα ζευγάρι που θα αναστατώσει την γειτονιά. Σχέση εκρηκτική και παθιασμένη.
Τοξότης. Είσαστε από τις λίγες που μπορείτε να βρείτε το ερωτικό κουμπί του. Αν τα καταφέρετε θα σας είναι πιστός για πάντα.
Αιγόκερως. Καθώς είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσει να καλύψει τις ερωτικές ανάγκες σας, θα τον απατήσετε πολύ σύντομα.
Υδροχόος. Αν αισθανθεί ασφάλεια θα σας απατήσει. Δείξτε λοιπόν αδιαφορία.
Ιχθύς. Ζείτε τον απόλυτο έρωτα και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μπει ανάμεσά σας και να τον χαλάσει.


Αν είστε Τοξότης και ο σύντροφός σας είναι:
Κριός.  Αν δεν τον πληγώσετε θα ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές κοντά του.
Ταύρος.  Αχαλίνωτο σεξ χαρακτηρίζει τη σχέση σας όμως κάτι φαίνεται να λείπει και εκείνος αναζητά να συμπληρώσει τα ελλείμματά του σε ξένη αγκαλιά.
Δίδυμος. Μια ομολογουμένως προχωρημένη σχέση με αμοιβαία κατανόηση για την απιστία.
Καρκίνος.  Η έλλειψη πρωτοβουλίας που επιδεικνύει σας ωθεί χωρίς πολλά πολλά σε αναζητήσεις.
Λέων.   Η σχέση σας μόνο ειλικρινής δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Υποκρισία και ψέμα και από τις δυο πλευρές κρατούν την σχέση επιφανειακή.
Παρθένος.  Αφού θα τον απατήσετε που θα τον απατήσετε, σκεφτείτε τουλάχιστον μια καλή δικαιολογία και μην τον υποτιμάτε με χαζές δικαιολογίες.
Ζυγός.  Το φευγάτο του πνεύμα σας ξετρελλαίνει και καταφέρνετε να τον παρασύρετε σε καινούργιους δρόμους.
Σκορπιός. Είναι από τους λίγους που μπορούν να βρουν το κουμπί σας. Αν τα καταφέρει θα του είστε πιστή για πάντα.
Τοξότης. Μια σχέση που τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αυτό βέβαια δεν θα αποτρέψει κανέναν από τους δύο να απιστήσετε χωρίς φραγμούς.
Αιγόκερως. Η αυταρχικότητά του είναι πολύ πιθανό να σας βάλει στον πειρασμό να τον απατήσετε μόνο και μόνο για να τον εκδικηθείτε.
Υδροχόος.  Βαρεμάρα από τη μια, ερωτική εξάρτηση από την άλλη. Ένας συνδυασμός που θα σας χαλάσει την ψυχολογία και θα υποφέρετε.
Ιχθύς. Η αφοσίωση και η τρυφερότητά του θα σας κάνουν να μην έχετε μάτια για κανέναν άλλον.


Αν είστε Αιγόκερως και ο σύντροφός σας είναι:
Κριός. Του χαρίζετε ρομαντικές στιγμές και αυτό τον κάνει να το σκεφτεί πολύ καλά πριν σας απατήσει.
Ταύρος.  Αδερφές ψυχές με όλη τη σημασία της λέξης. Αφοσίωση και έρωτας σε όλο του το μεγαλείο.
Δίδυμος. Η μεγάλη σας σταθερότητα θα οδηγήσει τον άστατο Δίδυμο σε αναζητήσεις πολύ σύντομα.
- Καρκίνος. Αν αφήσετε στην άκρη τον συντηρητισμό σας θα έχετε μαζί του μια μακροχρόνια και ζεστή σχέση.
Λέων.   Η αυταρχικότητα και η ωραιοπάθειά του σας εκνευρίζει και ψάχνετε άλλες αγκαλιές για να του δείξετε ότι δεν έχει δικαίωμα να σας υποτιμάει.
Παρθένος.  Αφήστε ό,τι άλλο απασχολεί το μυαλό σας και ρίξτε τον στο κρεβάτι πριν τον χάσετε.
Ζυγός.  Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε μια σχέση με έναν Ζυγό, σκεφθείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδεχθείτε πλήρως την απιστία του.
Σκορπιός. Αν αποδεχθείτε τις ανήθικες προτάσεις του θα είναι δικός σας. Αν αρνηθείτε θα βρει άλλες παρτενέρ να εκτονώσει τον έντονο ερωτισμό του.
Τοξότης.  Αποδεχθείτε τον όπως είναι και μην τον κριτικάρετε γιατί θα σας απατήσει για να σας εκδικηθεί.
Αιγόκερως.Καλό σεξ, φιλοδοξία στο τετράγωνο και απόλυτη αγάπη είναι τα συστατικά που μπορούν να διασφαλίσουν μια μακροχρόνια σχέση.
Υδροχόος.  Θα καταφέρει να βγάλει τον πιο άγριο χαρακτήρα σας στο κρεβάτι. Για απιστία ούτε λόγος.
Ιχθύς.  Βαριέστε ο ένας τον άλλο και σύντομα θα επιδοθείτε και οι δύο σε ασκήσεις απιστίας.


Αν είστε Υδροχόος και ο σύντροφός σας είναι:
Κριός.  Η επιπολαιότητά του θα σας γεμίσει ανασφάλεια και μπορεί να οδηγηθείτε στην αναζήτηση «εναλλακτικών» λύσεων για να αισθανθείτε ασφάλεια.
Ταύρος.  Θα τον απατήσετε σε τέτοιο βαθμό που μπορεί στο τέλος να μην τον βλέπετε και καθόλου.
Δίδυμος. Καθώς δεν είναι αυτό ακριβώς που ζητάτε τον απατάτε. Αλλά δεν είστε η μόνη…
Καρκίνος. Το εκρηκτικό σεξ σας εξουθενώνει και δεν ξέρετε αν είστε προετοιμασμένες για κάτι τέτοιο.
Λέων.   Επιδεικνύει μια έλλειψη φαντασίας στο σεξ, γεγονός που σας κάνει να αναζητάτε την ικανοποίησή σας σε ξένη αγκαλιά.
Παρθένος. Η έντονη σεξουαλικότητά σας τρελαίνει τον Παρθένο που σας ζηλεύει παράφορα και δεν θέλει να σας χάσει.
Ζυγός.  Του ζητάτε πράγματα στο σεξ κι αυτός δεν ανταποκρίνεται. Η συμπεριφορά αυτή σας οδηγεί σε αναζητήσεις χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Σκορπιός.  Η ζήλια του σας πνίγει και σας οδηγεί στην απιστία για να ανακτήσετε το αίσθημα ελευθερίας που χρειάζεστε.
Τοξότης. Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος μπορεί να μείνει πιστός για πολύ. Η αλληλοαπιστία είναι προδιαγεγραμμένη.
Αιγόκερως. Το γεγονός ότι καταφέρνετε να βγάλετε όλη την σεξουαλικότητα του συντηρητικού Αιγόκερου στο προσκήνιο σας κολακεύει και σας κάνει να δένεστε μαζί του.
Υδροχόος.  Ένα είναι σίγουρο. Δεν πρόκειται κανένας απ’ τους δυο να βαρεθεί καθώς η πρωτοτυπία είναι το κύριο χαρακτηριστικό της σχέσης σας.
Ιχθύς. Η σεξουαλική σας αλληλοεξάρτηση θα οδηγήσει και τους δυο σας σε σκηνές ζηλοτυπίας για το τίποτα.


Αν είστε Ιχθείς και ο σύντροφός σας είναι:
Κριός.  Έχετε διαφορετική θεώρηση του τι είναι «καλό σεξ». Εσείς ζητάτε ποσότητα και εκείνος ποιότητα.
Ταύρος.  Τον ζηλεύετε συνεχώς και αδικαιολόγητα και αυτό τον κάνει να βγαίνει απ’ τα ρούχα του.
Δίδυμος.  Ο μεγάλος παραμυθάς Δίδυμος θα σας τρελάνει στην απιστία και δεν θα πάρετε χαμπάρι τίποτα.
Καρκίνος. Είστε τόσο δεμένη μαζί του που προτίθεστε να του συγχωρήσετε όλες τις παρασπονδίες.
Λέων.   Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να μπει ανάμεσά σας. Μεταξύ σας υπάρχει μια κοινή γλώσσα επικοινωνίας που σας δένει με ισχυρούς δεσμούς.
Παρθένος. Η ερωτική σας εξάρτηση σας οδηγεί να κάνετε τα «στραβά μάτια» στις απιστίες του.
Ζυγός.  Είναι τόσο άπιστος και τόσο έμπειρος στο παιχνίδι της απιστίας που πιθανόν να κοιμάστε για πολύ καιρό τον ύπνο του δικαίου.
Σκορπιός. Ο ερωτισμός του σας καθηλώνει και ζείτε μαζί του έντονες συγκινήσεις.
Τοξότης. Είστε από τις λίγες που μπορείτε να κάνετε έναν Τοξότη να ερωτευτεί με τόση ένταση που να μην σας αφήνει λεπτό από κοντά του.
Αιγόκερως. Αφού και οι δύο δεν είστε καλυμμένοι και είσαστε σε μόνιμη αναζήτηση είναι ίσως πιο έντιμο και για τους δυο σας να πάψετε να είστε μαζί.
Υδροχόος.   Αχαλίνωτο σεξ, τρελός έρωτας και σκηνές ζηλοτυπίας και από τα δύο μέρη χωρίς λόγο και αιτία.
Ιχθύς.  Δεν του χαλάτε χατίρι κι αυτός αντί για «ευχαριστώ» σας το ανταποδίδει με απιστία. Μήπως να μην τον  κακομαθαίνετε τόσο;


fe-mail.gr

Πηγή: himaira.blogspot.com Himaira: Τα ζωδια αποκαλύπτουν την απιστία
http://himaira.blogspot.com/ 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More