♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

3 Ιουνίου 2011

♪ Μπουλέ Νάντια-Βιογραφία

Η Νάντια γεννήθηκε στην Αθήνα την πρώτη ημέρα του Οκτώβρη του 1984(01-10-1984) και ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού. Το 2002, αποφοίτησε από το λύκειο και κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη της επιλογή 8η πανελλαδικώς. Πρώτος στόχος που επετεύχθη λοιπόν: το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και πήρε πτυχίο το 2007! Η Νάντια μιλάει επίσης άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά αλλά και καλά Ισπανικά.
Η πρώτη της επαφή με την τηλεόραση, πραγματοποιήθηκε στην ηλικία των 11 ετών όταν η Νάντια συμμετείχε στην παρουσίαση της εκπομπής “Bravissimo” στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά. Παράλληλα, ούσα μέλος της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου, πήρε μέρος στα cd της Καίτης Γαρμπή ( Αρχίζω πόλεμο) καθώς και του Διονύση Τσακνή ( Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι).
Στη συνέχεια η Νάντια, κατά τη διετή συνεργασία της με πρακτορείο μοντέλων, συμμετείχε σε πολλά διαφημιστικά σποτάκια αλλά και σε δύο video – clip.
Η τύχη της χτύπησε την πόρτα όταν σε ηλικία 16 ετών , ήρθε σε επαφή με έναν χώρο που λατρεύει, τον χώρο του κινηματογράφου, κάνοντας την δικιά της εμφάνιση στην ταινία του Αντώνη Κόκκινου, Πάμπτωχοι Α.Ε., υποδυόμενη την κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ράνιας Λοϊζίδου.
Δύο χρόνια μετά και αφού η Νάντια τελείωσε το σχολείο , μπαίνει δυναμικά στην ομάδα του Mad Tv. Ξεκινάει αμέσως μουσική καθημερινή εκπομπή στο κανάλι, το Live @ 8, μαζί με τον Δημήτρη Βλάχο. Παράλληλα όμως, η κοπέλα της οποίας η φωνή πρωταγωνιστεί σε όλα σχεδόν τα σπότ του σταθμού, παρουσιάζει την εκπομπή Mad Airlines και Uk Top. Η εκπομπή αλλάζει όνομα και μετονομάζεται σε Room8 , μαζί με αυτό γίνεται και η αλλαγή συμπαρουσιαστή για τη Νάντια, η οποία συνεχίζει με το Νάσο Κρανιά στο πλευρό της. Στις 8-9-2006, από το κανάλι αποχωρεί και η Νάντια μετά από σχεδόν 4 χρόνια συνεργασίας.
Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της, έρχεται μέσα από τη συχνότητα του Alter, παρουσιάζοντας μαζί με το Νίκο Παπαδάκη την εκπομπή LifeStyle. Τηλεοπτική εκπομπή που κρατάει για δυο χρόνια με πολλές επιτυχίες και πολλές αποκλειστικότητες. Την ίδια περίοδο είναι και προτεινόμενη για Γυναίκα της χρονιάς 2007 από το περιοδικό: Life&Style.
Την επόμενη χρονιά και μετά από τη δίχρονη παρουσία της στο Alter, η Νάντια ενσωματώνεται στο πρωινό του Mega στην εκπομπή: Όμορφος Κόσμος Το Πρωί για τη σεζόν 2008 - 2009!
Ταυτόχρονα όμως με το mad, η Νάντια κινήθηκε και μουσικά. Αρχικά με το συγκρότημα ok, μια μπάντα φίλων . Η πρώτη της πιο σοβαρή ενασχόληση με τον μουσική ήρθε όταν εμφανίστηκε στην μουσική σκηνή ΜΕΤΡΟ δίπλα στα Κίτρινα Ποδήλατα.
Πέρα από μουσικά η Νάντια κινήθηκε και ραδιοφωνικά μέσα από την συχνότητα του Village 88,3 fm κάθε Σαββατοκύριακο 18:00-21:00 μαζί με την Μαρία Κωνσταντάκη.
Τον ελεύθερο χρόνο που της απομένει η Νάντια ακούει πολύ μουσική, παρακολουθεί φανατικά κινηματογραφικές ταινίες, ταξιδεύει αλλά και βρίσκεται με αγαπημένους φίλους.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More