♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

6 Ιουλίου 2011

♪ Πως να παραγγείλεις ποτό σε ένα γεμάτο μπαρ

Κάθε άντρας, ειδικότερα όταν συνοδεύει μια γυναίκα, θα πρέπει να γνωρίζει τα μυστικά για το πως να παραγγείλει σε ένα γεμάτο μπαρ.


Πάντα, μα πάντα να αφήνετε tip Ένας ελέφαντας δεν ξεχνάει ποτέ. Ούτε...
ένας μπάρμαν (ή ένας σερβιτόρος). Aν αφήνετε μικρό tip, ή ακόμη χειρότερα, καθόλου, μπαίνετε αυτομάτως στον πάτο της λίστας των ανθρώπων που προηγούνται. Και μην παίζετε με το συγκεκριμένο ζήτημα. Αν πληρώνετε ξεχωριστά κάθε ποτό που παίρνετε, δώστε tip με τα ρέστα σας. Αν δεν έχετε χρήματα για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε σε μια κάβα, πάρτε ένα μπουκάλι και καθίστε σπίτι σας να δείτε τον αγώνα. Αν δεν έχετε χρήματα για tip σημαίνει ότι δεν έχετε χρήματα να βγείτε έξω από την αρχή. Και να θυμάστε: το τηλέφωνό σας δεν θεωρείται tip σε καμοία περίπτωση.


Να ξέρετε τι θέλετε να παραγγείλετε πριν φωνάξετε τη σερβιτόρα Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να σας βλέπουν να τους φωνάζετε για να παραγγείλετε και όταν έρχονται να πρέπει να περιμένουν να αποφασίσετε τι θέλετε. Αφήστε που στο μπλοκάκι τους θα σας γράψουν με κάποιο άκρως προσβλητικό όνομα.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More