♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

29 Ιουλίου 2011

♪ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΛΗΞΕ!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ!!!!!

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΛΗΞΕ!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ!!!!!


Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΗΞΕ..ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ...!!

ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ?ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ''ΜΙΛΑΝΕ'' ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...!

ΜΕ 72% ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ''ΟΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ''(ΑΥΤΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ BLOG ΜΑΣ),ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ,ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ,ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ 9,62FM AGRINIO
....TΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ!!!!72%!!!!!!

ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΣΑΜΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 18%!ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΘΕΣΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΑΗ  ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ !!ΓΙΑΤΙ??ΗΞΕΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟ''ΟΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ''!ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΒΕΒΑΙΑ..ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ...ΤΟ 11%.
ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΜΕ Ε?
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ''ΥΠΕΡΒΑΛΕΙ ΕΑΥΤΟΝ''!!!
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ...ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.....!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ....

ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΕΓΩ ΕΔΩ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ..!!ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ.....ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΑΤΑΙΑ..ΚΑΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ''ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΕ'' ΤΟΝ 9.62 FM AGRINIO..

ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...    

 ΓΙΩΡΓΟΣ 9.62 fm agrinio

"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"


"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους.."    
                                                                           Πλάτωνας  

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More