♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

19 Αυγούστου 2011

♪ Πολλοί άνδρες θα εγκατέλειπαν τη σύντροφό τους, αν πάχαινε


ΧωρισμόςΟι άνδρες προβληματίζονται περισσότερο με το σώμα των συντρόφων τους σε σχέση με τις γυναίκες, αλλά φαίνεται ότι βάζουν πιο ψηλά από εκείνες την αξία της οικογένειας, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση.
Σχεδόν οι μισοί από τους 70.000 ερωτηθέντες απάντησαν ότι θα εγκατέλειπαν τη σύντροφό τους αν πάχαινε, ενώ το ποσοστό αυτό για τις γυναίκες ανέρχεται σε 20%.
Στη δημοσκόπηση που διεξήχθη για λογαριασμό των περιοδικών AskMen και Cosmopolitan, τα δύο τρίτα των ανδρών απάντησαν ότι φαντασιώνονται τις φίλες των συντρόφων τους, ενώ μόνο το ένα τρίτο των γυναικών φαντασιώνεται τους φίλους του αγαπημένου τους.
Επίσης οι άνδρες λένε πιο εύκολα ψέματα για τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων που είχαν (50%) σε σχέση με τις γυναίκες (35%).
Οι γυναίκες ενοχλούνται περισσότερο με το να διατηρεί ο σύντροφός του σχέση με την «πρώην». Πάνω από τα δύο τρίτα των ανδρών δεν ενοχλούνται με το να έχει επικοινωνία η σύντροφός τους μέσω Facebook με τον «πρώην», αλλά μόνο το 38% των γυναικών αισθάνεται κάτι ανάλογο για την «πρώην» του.
Πηγή: pathfinder.gr


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More