♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

28 Αυγούστου 2011

♪ Η πρόσκληση των πυροσβεστών στην Kate Winslet.


Η Πυροσβεστική του Λονδίνου κάλεσε την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Kate Winslet να εκπαιδευτεί μαζί με τις γυναίκες πυροσβέστες της υπηρεσίας, μετά την ηρωική συμπεριφορά που επέδειξε η σταρ στην πυρκαγιά στο ιδιωτικό νησί του Richard Branson, στην Καραϊβική.
Η Winslet ήταν φιλοξενούμενη του Branson, και είχε επισκεφθεί το ιδιωτικό του νησί μαζί με τα δύο της παιδιά. Η κατοικία όπου διέμενε η Winslet, αλλά και άλλοι καλεσμένοι του Branson, πήρε φωτιά στη διάρκεια μιας καταιγίδας, και η Winslet βοήθησε την 90χρονη μητέρα του Branson να μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο. Κανείς δεν τραυματίστηκε από την φωτιά, ωστόσο η κατοικία του επιχειρηματία καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μετά την πράξη της Winslet, η Πυροσβεστική του Λονδίνου την κάλεσε να εκπαιδευτεί μαζί με τις γυναίκες της υπηρεσίας, και να μάθει διάφορες τεχνικές διάσωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς. Αξιωματικοί της υπηρεσίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υποστηρίζουν πως οι πράξεις της Winslet θα μπορούσε να επηρεάσει αρκετές γυναίκες ώστε να ενταχθούν στην Πυροσβεστική.
Σημειώνεται πως και ο ίδιος ο sir Richard Branson ευχαρίστησε την βραβευμένη ηθοποιό για την βοήθεια που προσέφερε στην μητέρα του, προκειμένου να βγει με ασφάλεια από το φλεγόμενο σπίτι του.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΝΤ1

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More