♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

1 Αυγούστου 2011

♪ Η Madonna γίνεται ηρωίδα κόμικ

Δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσεις για δυναμικές γυναίκες στη μεγάλη μπίζνα που λέγεται μουσική και να μην αναφερθείς στη Madonna κι όλα αυτό που έχει προκαλέσει όσα χρόνια βρίσκεται στην τιγκαρισμένη από γαρύφαλλα και δάφνες πίστα της ποπ. Η Bluewater productions Inc που έχει τις Female force series με ιστορίες χρυσής επιτυχίας γυναικών όπως η Michelle Obama , Barbara Walters και Margaret Thatcher, ετοιμάζουν να πουν κι εκείνη της Madonna Louise Ciccone, η οποία σίγουρα έχει λίγο πιο πικάντικα συστατικά μέσα στη συνταγή της.
Όμως δε θα είναι κανένα βιβλίο τόμος 100 κιλά που θα χρειαστεί ένας χρόνος να το διαβάσεις αλλά θα γίνει σε μορφή κόμικ. Ο στόχος μας είναι να δείξουμε τα λιγότερα γνωστά γεγονότα και τις επιρροές της που βοήθησαν τη Madonna να γίνει το φαινόμενο που παραμένει μέχρι και σήμερα, περισσότερο από ένα τέταρτο του αιώνα από το τότε που εμφανίστηκε στη σκηνή. Οι περισσότερες ποπ σταρ χρωστάνε τα πάντα σ αυτή τη γυναίκα. Είναι απίστευτα όλα αυτά που έχει κάνει στη ζωή της και νιώθω ότι αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Λέει ο Jason Schultz, αντιπρόεδρος της εταιρίας.
Μαζί με τον Schultz (ναι δεν πρόκειται να το προφέρεις ποτέ σωστά) ο C.W.Cooke σχολίασε πως η Madonna είναι η κατάλληλη επιλογή και πως καμία δεν έχει επηρεάσει τη μουσική βιομηχανία τόσο πολύ. Το 32σέλιδο κομιξάδικο βιβλίο θα βγει τον Αύγουστο και θα κοστίζει 3,99 δολάρια. Αλλά καλύτερα θα θέλαμε να τη δούμε σουπερηρωίδα στη Marvel..

πηγη http://www.chaniamagazine.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More