♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

27 Σεπτεμβρίου 2011

♪ Αγγελικη Ηλιαδη-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ..

Η sexy star Αγγελική Ηλιάδη αποδεικνύει ότι τελικά στη ζωή τίποτα δεν είναι αδύνατο και μιλάει στον Τάσο Τρύφωνος για το νέο της έρωτα, το γιο της, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε αλλά και για άντρες και sex.



Έχεις «χορέψει» άντρα στο ταψί;
Ε, κάτι έχω κάνει κι εγώ. Νομίζω ότι ένας άντρας το χρειάζεται πότε - πότε να τον χορεύεις στο «ταψί».


Νιώθεις sexy;
Όχι, έχω πολλές ανασφάλειες. Κατά καιρούς βρίσκω πολλά επάνω μου που δεν μ’ αρέσουν και προσπαθώ να τα διορθώνω.


Στο λένε ότι είσαι sexy;
Δεν έχει τύχει να μου το πουν. Μου έχουν πει όμως ότι με βρίσκουν όμορφη. Πάντως δεν νομίζω ότι βγάζω κάτι το sexy να σου πω την αλήθεια.


Πάντως, όταν άκουσα ότι θα λάβεις μέρος στο Dancing with the stars απόρησα επειδή ήξερα ότι είχες τραυματιστεί από σφαίρα στο πόδι στη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη.
Είχε σπάσει το πόδι μου τότε αλλά ήταν κάτι που το πέρασα. Δεν μου άφησε μόνιμο πρόβλημα.


Θαυμάζω πάνω σου το γεγονός ότι ξαναγεννήθηκες από τις «στάχτες» σου με ένα δυναμικό come back. Ήξερες ότι είχες αυτή τη δύναμη μέσα σου;
Όχι δεν μπορούσα να το φανταστώ. Δεν είχα δύναμη, ούτε ελπίδα. Δεν μας αφήνει ο Θεός. Μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη για μένα ήταν το παιδί μου. Όταν γύρισε και μου είπε, «μαμά σταμάτα να κλαις» αποφάσισα να κάνω τα αδύνατα δυνατά για να συνέλθω. Αν δεν υπήρχε ο γιός μου δεν ξέρω πως θα ήταν η εξέλιξη και αν συνερχόμουν ποτέ.


Τελικά οι άνθρωποι είμαστε απίστευτα δυνατοί;
Έτσι νομίζω. Όταν χρειαστεί βρίσκουμε τη δύναμη.


Είδα ότι αυτό το μηχανισμό που ενεργοποίησες μέσα σου δεν τον κρατάς μόνο για σένα. Πήγες στην Κύπρο για να συμπαρασταθείς και να μιλήσεις με την Έφη Χατζηκωστή μετά τη δολοφονία του Άντη.
Τότε είχα μια φοβερή ανάγκη να μιλάω συνέχεια. Μιλούσα πάρα πολύ και αυτό με βοήθησε. Όταν έμαθα για τη δολοφονία του Άντη το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι αυτή η γυναίκα βιώνει ακριβώς τα ίδια πράγματα με μένα. Εάν μπορούσα έστω και με μια λέξη μου να την βοηθήσω θα το έκανα και το έκανα.


Δεν σκέφτηκες μήπως ξυπνούσαν εφιαλτικές αναμνήσεις για σένα;
Δεν το σκέφτηκα καν. Με την Έφη Χατζηκωστή κάναμε μια πολύ ειλικρινή συζήτηση και της είχα πει για όλα όσα ένιωσα εγώ και μου ήρθαν στη συνέχεια. Της είπα ότι τελικά θα βρει τη δύναμη με κάποιο τρόπο να προχωρήσει και να συνειδητοποιήσει και να αποδεχτεί αυτό που της έχει συμβεί. Βρήκα πολλές ομοιότητες σ’ αυτό που πέρασε και περνάει με αυτά που πέρασα εγώ. Τα δύο γεγονότα είναι παρόμοια.


Έχετε κρατήσει επαφή;
Δυστυχώς όχι . Βρεθήκαμε μόνο εκείνη τη φορά που πήγα στην Κύπρο και τη βρήκα. Θα ήθελα όμως να μάθω νέα της.


Όσο σε είχα ζήσει με τον πατέρα του παιδιού σου μου είχες δώσει την εντύπωση ότι είσαι μια παραδοσιακή γυναίκα που θέλεις ο άντρας να είναι ο «αφέντης» του σπιτιού.
Σωστή εντύπωση σχημάτισες αλλά πλέον δεν είμαι έτσι. Δεν είμαι πλέον η παραδοσιακή γυναίκα που τα περιμένει όλα σχεδόν από τον άντρα. Όπως καταλαβαίνεις χρειάστηκε να πάρω πολλά πράγματα επάνω μου και να αλλάξω τον τρόπο που λειτουργώ. Θέλω πλέον να βασίζομαι σε μένα.

Το προτιμάς αυτό;
Ναι, νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου. Νιώθω ότι προσπαθώ, παλεύω και κάνω πράγματα μόνη μου.






Τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να σε κερδίσει;
Να είναι ειλικρινής , να μη λέει ψέματα επειδή το σιχαίνομαι και να έχει καλή ψυχή.


Ήταν πολύ δύσκολο να ξυπνήσουν πάλι τα συναισθήματα από μέσα σου, να περάσει το πένθος και να νιώσεις και πάλι γυναίκα;
Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Σκέφτεσαι πολύ διαφορετικά όταν είσαι κάτω από μια συγκεκριμένη ψυχολογία και όλα τα βλέπεις αρνητικά. Όταν βρίσκεις και πάλι την ισορροπία σου και βλέπεις φως, αρχίζεις και σκέφτεσαι πάλι.


Είσαι ερωτευμένη και πάλι;
Ναι, είναι αλήθεια. Είμαι ερωτευμένη.


Ο νέος σου έρωτας , ο Κώστας Μηλιωτάκης, είναι μαέστρος και συνθέτης κάποιων τραγουδιών σου. Με τον πατέρα του παιδιού σου επίσης δούλευες μαζί αφού ήταν ο μάνατζερ σου και επιχειρηματίας του κέντρου που τραγουδούσες. Άρα δεν έχεις πρόβλημα να είσαι με έναν άντρα στη ζωή και στη δουλειά μαζί;
Με τον Κώστα δεν δουλεύουμε καθημερινά μαζί. Όντως έχει γράψει τραγούδια για μένα. Το βρίσκω πιο εύκολο όταν ο άλλος είναι στην ίδια δουλειά και καταλαβαίνει τα ωράρια και τις δυσκολίες. Εξάλλου όταν υπάρχουν αληθινά συναισθήματα δεν νομίζω ότι η δουλειά του καθενός παίζει ρόλο.


Ο άντρας που είναι δίπλα σου πρέπει να φέρεται σαν πατέρας στο γιο σου;
Το παιδί μου είναι η ζωή μου. Είναι τα πάντα για μένα. Είναι η πρώτη μου προτεραιότητα, να είναι καλά το παιδί μου είτε είμαστε οι δυο μας, είτε υπάρχει κι ένας άλλος άνθρωπος μαζί μας. Το πως θα φερθεί ένας άλλος άντρας στο παιδί μου, είναι πολύ εύκολο να το περάσει από «κόσκινο» μια μητέρα και να καταλάβει αν είναι αληθινό ή όχι. Είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο να αγαπήσει ένα παιδί που δεν είναι δικό του οπότε όταν συμβαίνει -όπως γίνεται τώρα- παίζει σημαντικό ρόλο για μένα.




Πως σε ξενερώνει ένας άντρας;
Με ξενερώνει όταν προσπαθεί να με εντυπωσιάσει με πολύ επιδεικτικό τρόπο και να κάνει show of. Επειδή είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων μ’ αρέσει να είναι και ο άντρας το ίδιο.


Πρέπει να είναι ωραίος ένας άντρας για να είναι δίπλα σου;
Το ωραίο είναι μέσα μας πιστεύω. Άλλωστε η ομορφιά είναι υποκειμενική.


Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει για σένα ο ιδανικός άντρας;
Να είναι ειλικρινής. Η ειλικρίνεια είναι το σημαντικότερο για μένα.


Θα σκεφτόσουν ένα δεύτερο γάμο κι ένα δεύτερο παιδί;
Θέλω δεύτερο παιδί πάρα πολύ αλλά δεν νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Προς το παρόν πρέπει να δουλέψω κι έχω πολύ όρεξη γι’ αυτό. Θέλω να κάνω πολλά καινούργια πράγματα.


Ο Μπαμπίνος τραγουδάει λίγο στο νέο σου album. Αν ο γιός σου θελήσει να γίνει τραγουδιστής, τι θα κάνεις;
Εγώ θέλω να κάνει ό,τι θέλει ο γιος μου.


Τι του έχεις πει για τον πατέρα του;
Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Δε λέμε «ο μπαμπάς έχει πεθάνει» όμως το ξέρει. Ο Μπαμπίνος παρόλο που ήταν τρεισήμισι χρονών έχει πολλές αναμνήσεις από τον πατέρα του. Προσπαθώ να τους τις ενισχύσω βλέποντας φωτογραφίες, βίντεο και μιλώντας. Του λέω πόσο πολύ τον αγαπάει -όχι αγαπούσε- ο πατέρας του.


Είσαι καθόλου νοικοκυρά στο σπίτι;
Σε πληροφορώ ότι είμαι εκνευριστική νοικοκυρά.


Στις σχέσεις σου είσαι εκνευριστική;
Είμαι γιατί μπορεί να με χαλάσει κάτι που ο άλλος μπορεί να θεωρήσει ασήμαντο κι αν χαλαστώ αργεί να μου περάσει.


Έχεις τσακωθεί με άντρα;
Άπειρες φορές. Ο καβγάς είναι μέσα στο πρόγραμμα. Έχω δείρει άντρα! (γέλια).


Αυτό δεν το περίμενα ποτέ από σένα.
Είδες; Κι όμως….


Το sex πόσο ρόλο παίζει για σένα σε μια σχέση;
Τον μεγαλύτερο. Το sex είναι σημαντικό σε μια σχέση. Δεν θα μπορούσα να μείνω σε μια σχέση που να είχε ατονήσει το σεξουαλικό κομμάτι. Έχω βρει τον τρόπο πάντως να κρατάω πάντα ζωντανό το σεξουαλικό κομμάτι σε μια σχέση.


Πες τον και σε μας...
Δεν μπορώ. Αυτά είναι μυστικά (γέλια).


Ναι αλλά εσύ ως καλλιτέχνης έχεις το πλεονέκτημα ότι ο σύντροφος σου μπορεί να σε βλέπει και πάνω στην πίστα και να σε θαυμάζει επειδή εκεί είσαι σε μια «χρυσόσκονη».
Ναι, αλλά αυτό είναι η αληθινή μου εικόνα; Η πραγματική μου εικόνα είναι αυτή που έχω μέσα στο σπίτι και όχι στην πίστα.


Ποιό είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχεις κάνει για έναν άντρα;
Έχω παρακολουθήσει άντρα αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Δεν ανακάλυψα κάτι περίεργο.


Το πιο ακραίο που έχει κάνει κάποιος άντρας για σένα;
Ο Μπάμπης μου είχε γεμίσει όλο το σπίτι με τριαντάφυλλα.






Πηγή: Περιοδικό ΜΑΝ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More