♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

21 Οκτωβρίου 2011

♪ Βανδή: «Δεν είχα να αγοράσω ούτε ένα τετράδιο»

Βανδή: «Δεν είχα να αγοράσω ούτε ένα τετράδιο»
Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τον πόνο εξαιτίας ενός θανάτου, αλλά και τις στιγμές ευτυχίας και την αγάπη που εισπράττει μίλησε η Δέσποινα Βανδή.
«Έζησα κάποια πράγματα σκληρά για την παιδική μου ψυχή. Οι γονείς μου ήταν εργάτες και ένιωσα τι θα πει κοινωνικός ρατσισμός. Όταν ο δάσκαλος σε ντροπιάζει μπροστά σε όλη την τάξη -εγώ τότε δεν είχα ν’ αγοράσω ένα καινούργιο τετράδιο- είναι κάτι που εγγράφεται για πάντα στην ψυχή ενός παιδιού. Αυτό δεν το συγχώρεσα ποτέ μέσα μου», λέει η Δέσποινα, προσθέτοντας πως τα άσχημα μας βοηθάνε να εκτιμήσουμε τα καλά.
«Θεωρώ ότι ο μεγαλύτερος πόνος που βιώνουμε -αν είμαστε τυχεροί και ζήσουμε αρκετά χρόνια- είναι να βλέπουμε να φεύγουν από δίπλα μας οι άνθρωποι που αγαπάμε... Ρωτάω την μητέρα μου που είναι 80 ετών κι αναρωτιέμαι πώς είναι χαρούμενη ενώ έχουν φύγει από κοντά της ο άνδρας της, συγγενείς και φίλοι. Επιμένω λοιπόν πως ο θάνατος δεν σου διδάσκει τίποτα απολύτως», συνεχίζει η τραγουδίστρια.
Μιλώντας για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της στο μέλλον, η Δέσποινα αναφέρει πως φαντάζεται να ταξιδεύει με την κόρη της, Μελίνα, είτε για αναψυχή, είτε για να βρουν σπίτι καθώς θα σπουδάζει σε άλλη πόλη. Όσο για τον γιο της; Δεν σκοπεύει να τον αφήσει λεπτό μόνο του, αφού, όπως χαρακτηριστικά λέει, «Ο Γιώργος δεν έχει να πάει πουθενά. Έχω νιώσει στιγμές απόλυτης ευτυχίας και ποτέ δεν συλλογίζομαι αν θα έρθουν κι άλλες. Εξάλλου, είναι αποδεδειγμένο πως η ευτυχία είναι στιγμές που εμπεριέχουν ένταση και απόλαυση για την ίδια την ζωή. Είναι κάτι όμορφο, αλλά παροδικό», υποστηρίζει η τραγουδίστρια, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρει πως το πάθος σε μία ερωτική σχέση κρατά τα δύο πρώτα χρόνια και έπειτα μεταλλάσσεται.

Πηγή: Hello

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More