♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

7 Οκτωβρίου 2011

♪ Εγκατέλειψε την Ελλάδα η Μάρω

Εγκατέλειψε την Ελλάδα η Μάρω
Στον Καναδά φαίνεται ότι επέστρεψε η Μάρω  Λύτρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης» η 40χρονη τραγουδίστρια, έφυγε από την Ελλάδα λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά και επειδή είχε απογοητευτεί από τη ζωή της στη χώρα μας.
Η επιθυμία της να επιστρέψει κοντά στην οικογένειά της που ζει στον Καναδά, ήταν έντονη εδώ και πολύ καιρό και την είχε εκφράσει στα πολύ κοντινά της πρόσωπα. Οι φήμες λένε, πάντως, πως έφυγε εξαιτίας ενός έρωτα. Η ίδια, λέγεται, πως ήθελε να διαφυλάξει αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι αποφάσισε να φύγει μαζί του στην Αμερική. Ο φίλος της και συνεργάτης της, ράπερ Μπο, δήλωσε τηλεφωνικά στην «Πρωινή Μελέτη: «Υπήρχε ένας έρωτας όντως, αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτός ο λόγος» είπε, ενώ διέψευσε το γεγονός πως εκείνη αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα: «Θα ήθελα μόνο να της πω να είναι καλά και η επιλογή της αυτή να της βγει σε καλό και να είναι το σωστό».
Συντάκτης  Sportspaper Team

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More