♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

20 Νοεμβρίου 2011

♪ Gemma Atkinson: Η κόρη του Mr. Bean βγάζει μάτια! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Gemma Atkinson: Η κόρη του Mr. Bean βγάζει μάτια!Ποιος θα το φανταζόταν πως ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Rowan Atkinson θα έκανε μια κόρη σκέτη οπτασία! Στο πέρασμα της, η Gemma Atkinson προκαλεί καρδιακά επεισόδια στους άνδρες με τα πλούσια προσόντα της.
Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, όμως, η κόρη του διάσημου ηθοποιού σφίζει από φυσική ομορφιά, όπως θα διαπιστώσετε, βλέποντας τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Η Gemma είναι 24 ετών κι έχει πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ έχει ασχοληθεί και με το modelling. Στο βιογραφικό της προσθέστε και τη σύντομη σχέση που είχε με τον αστέρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo.

Εκτός από τα προφανή, η Gemma Atkinson έχει να επιδείξει και φιλανθρωπικό έργο, αφού πριν από τέσσερα χρόνια, συμμετείχε σε μαραθώνιο αγώνα δρόμου για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

Δείτε παρακάτω και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!


Γνωρίστε την Gemma Atkinson...(κόρη του Mr. Bean)
Όσο δύσκολο και αν σας είναι,  Αυτή η πανέμορφη κοπέλα είναι συγγενής του...
Mr. Bean κατά κόσμον Rowan Atkinson! Για την ακρίβεια είναι η κόρη του, Gemma Atkinson!!!






















ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ????

Πηγή www.music.net

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More