♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

11 Ιανουαρίου 2012

♪ Γιατί ο «αγαπούλας» κυκλοφορεί με γυαλιά και σκούφο;


Ο Τάκης Σπυριδάκης, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας που λέει τη δημοφιλή ατάκα «Αγαπούλα, πούλα» στη διαφήμιση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας,… περπατάει στο δρόμο και προσπαθεί να κρυφτεί. «Κυκλοφορώ με γυαλιά και σκούφο γιατί ντρέπομαι», λέει ο ηθοποιός στον Τύπο της Κυριακής.
Η εικόνα του κόσμου να τον περικυκλώνει στον δρόμο για να του μιλήσει του ήταν ήδη γνωστή από το «Λούφα και παραλλαγή». Φέτος με τη διαφήμιση επαναλαμβάνεται. Ωστόσο ο ίδιος δεν μπορεί να τη συνηθίσει. «Δεν μπορώ να βγω να πιω έναν καφέ με την ησυχία μου. Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει», αναφέρει.
Παρόλο που ο κύριος λόγος για να πρωταγωνιστήσει στο συγκεκριμένο σποτ ήταν τα χρήματα, ο ηθοποιός κατάφερε να ταυτιστεί με τον ήρωα. «Έχω αγαπήσει αυτό το σποτ γιατί έχει πολύ καλό σενάριο. Η αλήθεια όμως είναι ότι κανένας ηθοποιός δεν θέλει να είναι μέρος τηλεοπτικών διαφημίσεων. Θέλει να κάνει καριέρα από άλλες δουλειές. Αλλά δεν μπορώ να το παίξω και ήρωας», καταλήγει.


http://www.dejavu.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More