♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

11 Ιανουαρίου 2012

♪ Έλλη Κοκκίνου: Η αισθησιακή φωτογράφιση, ο γιος της και ο Γ. Μπόγρης! [φωτο]


Με star attitude και σέξι φωτογράφηση, η Έλλη μιλάει για τη νέα της ζωή, το γιο της, τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, τον έρωτα, τις φήμες, τα εξώφυλλα και φυσικά τη δυσκολία να είσαι μία single mom…
H Έλλη είναι σε μία από τις πιο καλές φάσεις της ζωής της αλλά όπως εξομολογείται έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένιωσε να την πλημμυρίζει η ευτυχία. “Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ευτυχισμένη. Δεν ζω, όμως, σε μία διαρκή ευτυχία”, εξηγεί στο περιοδικό Down Town τραγουδίστρια
“Τους τελευταίους μήνες προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη με λιγότερα πράγματα. Ευτυχισμένη με κάνει ο γιος μου και οι στιγμές που περνάω μαζί του”, συνεχίζει η Έλλη δείχνοντας για μία ακόμη φορά την λατρεία που έχει στον μικρό Αλέξανδρο.
“Το να μεγαλώνει μια μητέρα μόνη της ένα παιδί, χωρίς τον άντρα της, είναι πάρα πολύ δύσκολο – και δεν μιλάω για τον οικονομικό παράγοντα τόσο, όσο για το συναισθηματικό”, δηλώνει. Εκείνη όμως είναι αντράκι. Είναι μία single mom ερωτευμένη με τον γιο της!
“Έχει πλάκα το γεγονός πως διαλέγει τα ρούχα μου. Αν δεν του αρέσει κάτι, θα μου το πει”, αποκαλύπτει για τον μικρό της.
Αλήθεια έχει σκεφτεί ότι θα πρέπει να γνωρίσει κάποια στιγμή τον σύντροφό της Γιώργο Μπόγρη στον Αλέξανδρο; Φυσικά! Έχει συμβουλευτεί μάλιστα και παιδοψυχολόγο που της εξήγησε για το οιδιπόδειο σύμπλεγμα που κυριαρχεί σε αυτές τις ηλικίες .”Δεν νομίζω ότι πρέπει να βλέπει το παιδί (ειδικά σε αυτή την ηλικία) τη μαμά του σε τρυφερές στιγμές με έναν άντρα που δεν είναι ο μπαμπάς του”, τονίζει η ίδια συμπληρώνοντας πως δεν θα μπορούσε ποτέ να παρακούσει τις συμβουλές των ειδικών.
Η Έλλη όμως είναι ερωτευμένη και το γεγονός ότι είναι γνωστό σημαίνει πολλά. Δεν το δηλώνει σε όλους όμως και δεν έχει την απαίτηση και από τον σύντροφό της να κάνει το ίδιο. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τυφλή εμπιστοσύνη. “Εμπιστοσύνη 100% δεν έχω σε κανέναν. Ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό. Πλέον είμαι σε μία ηλικία που έχει φύγει ο ρομαντισμός, εκείνο το ροζ συννεφάκι, το “για πάντα”.”

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More