♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

11 Ιανουαρίου 2012

♪ Ν. Οικονομόπουλος: “Δούλευα από δώδεκα χρόνων σε ψαράδικο και μετά σε πιτσαρία”

Για την επιτυχία, τα πάθη, την προσωπική του ζωή και τα παιδικά του χρόνια μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού του…

Ο Νίκος αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν εύκολα:“Δεν ήταν και τα καλύτερα. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, περάσαμε δύσκολα λόγω οικονομικών προβλημάτων. Με  τα χρονιά όμως, όλες αυτές οι καταστάσεις με δυνάμωσαν, με έκαναν πιο ανθεκτικό και ίσως λίγο πιο σκληρό. Δούλευα από δώδεκα χρόνων  σε ψαράδικο και πιτσαρία”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “Celebrity”.
Η σχέση του με τις γυναίκες πως είναι; “Τις φλερτάρω και με φλερτάρουν. Είναι πολύ υγιές αυτό που έχω μαζί τους.”
Τώρα έχει δεσμό; “Μόνος μου είμαι, γιαυτό και όπως είπα φλερτάρω. Τι να λέω δηλαδή, ναι είμαι μόνος, αλλά δεν μιλάω σε γυναίκα”, ανέφερε.
Δεν είναι στα πλάνα του να είναι με κάποια κοπέλα;  “Δεν το ψάχνω καθόλου. Αν είναι να έρθει καλώς, αλλιώς θα προσπεράσει. Απλώς αυτή την εποχή με ενδιαφέρει περισσότερο το τραγούδι”, εξομολογήθηκε.
Πάθη έχει; “Μόνο με τη δουλειά μου. Ούτε τζογαδόρος είμαι, ούτε γυναικάς , ούτε θέλω να ξοδεύω το χρόνο μου άσκοπα. Μόνο με το τραγούδι έχω πάθος”, είπε.
Ο τραγουδιστής μίλησε για τις εμφανίσεις του στο “Fever” μαζί με την Δέσποινα Βάνδη και την Έλλη Κόκκινου: “Το σχήμα άρεσε στον κόσμο από την πρώτη στιγμή και το μαγαζί είναι γεμάτο κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Οι άνθρωποι πάντως δείχνουν λίγο σφιγμένοι στις αντιδράσεις τους, δεν αφήνοντα όπως κάποτε”.

Τέλος ο 27 χρόνος τραγουδιστής αποκάλυψε τι θα ήθελε να έχει αποκτήσει μέχρι τα 35 του
: “Οικογένεια σίγουρα, τότε πιστεύω ότι θα αλλάξει εντελώς η ζωή μου. Και θέλω αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω τρία παιδιά”, κατέληξε.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More