♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

22 Φεβρουαρίου 2012

♪ Ομοιότητες μεταξύ γυναικών & μηχανών


Έχουν ομοιότητες οι γυναίκες με τις μηχανές; Μάλιστα, και είναι αρκετές...
1. 
Προσπαθείς να τις βάλεις στο σωστό δρόμο αλλά αυτές είναι ανεξέλεγκτες! Τουλάχιστον στην αρχή, γιατί οι έμπειροι οδηγοί ξέρουν να τις βάζουν στην θέση τους ακόμα και μετά από σούζα!
2. Η μαμά δεν θέλει να σε βλέπει να κυκλοφορείς με αυτές ειδικά αν είσαι 16! Τις θεωρούν επικύνδινες και ότι θα τους πάρουν το αγαπημένο τους παιδί, που τον βλέπουν πάντα σαν παιδάκι.
 3. Οι γυναίκες με πολλά κυβικά, είναι φευγάτες.  Όπως και οι μηχανάρες, οι 1000άρες! Άπιαστες..
4. Και οι δύο είναι επικίνδυνες ( επικίνδυνα σέξι , επικίνδυνα όμορφη γυναίκα). Όταν είναι να έρθουμε αντιμέτωποι με μια μηχανή ή γυναίκα  φοράμε πάντα κράνος. Για καλό και για κακό ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τις συνέπειες για αυτό φοράμε κράνος, για να μην την πληρώσουμε ακριβά.
5. Όταν κυκλοφορούμε με μηχανή ή γυναίκα και είμαστε μεθυσμένοι, θα κάνουμε σίγουρα την βλακία! Σε αυτήν την περίπτωση, το ποτό μας οδηγεί.. και αν έχουμε πιεί ολόκληρο το μπουκάλι τόσο το χειρότερο!
6. Και τις δύο, τις καβαλάμε ή πολλές φορές μας καβαλάνε αυτές. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως μας πονάνε τα @@ .
7. Και οι δύο καίνε λάδια ειδικά αν είναι μεγάλης ηλικίας ή από την υπερβολική χρήση. Οι γυναίκες καίνε το λάδι εγκεφάλου και οι μηχανές το λάδι μηχανής.

8. Και με τις δύο μπορείς να πουλάς μούρη! Έχοντας μια ωραία γυναίκα, κυκλοφορείς και όλοι σε ζηλεύουν, αισθάνεσαι ωραία και ψωνίζεσαι ακόμα περισσότερο. Το ίδιο επιδεικνύεις και  το μηχανάκι που μόλις του έβαλες καινούργια εξάτμιση.
9. Και οι γυναίκες και οι μηχανές ικανοποιούν την δίψα μας για αδρεναλίνη. Ένας τρόπος να ξεδίνεις και να ξεχνάς τα προβλήματα σου γκάζι και φύγαμε.
10. Είναι σίγουρο και επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όσοι ασχολούνται με γυναίκες και μηχανές, θα πέσουν τουλάχιστον 3 φορές στην ζωή τους. Σίγουρα είναι καλύτερο να πέσεις από γυναίκα  γιατί δε θα σου πάρει πολύ καιρό να σηκωθείς!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More