♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

1 Μαρτίου 2012

♪ Ζώδια: 26/2 - 3/3


Ζώδια: 26/2 - 3/3
Εναλλαγές συναισθημάτων
Οι επόμενες ημέρες έχουν μια φαινομενική ησυχία, ωστόσο ενεργοποιούνται οι εκλείψεις Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου, δημιουργώντας ένταση κυρίως στα μεταβλητά ζώδια. Στις 2/3 ο Ερμής προχωρά στον Κριό, αλλά στις 12/3 γυρίζει ανάδρομος. Η Αφροδίτη παραμένει στον Κριό, ευνοώντας Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγούς.
Κριός
21 Μαρτίου-19 Απριλίου
Με δουλειά και υπευθυνότητα στον επαγγελματικό τομέα θα αρχίσουν οι κόποι σας να αποδίδουν. Ερωτικά, ίσως δεν υπάρχει διέξοδος άμεσα και ίσως ξανασκέπτεστε αυτή την εβδομάδα πώς θα μπορούσαν να είχαν λειτουργήσει κάποια πράγματα διαφορετικά στο παρελθόν. Όσο και αν η Αφροδίτη στο ζώδιό σας δεν σας αφήνει να ησυχάσετε, μην είστε βιαστικοί στις επιλογές σας! Προς το παρόν ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την ψυχολογία και την υγεία σας και απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ασκηθείτε.
Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου
Αρκετά τυχερός μήνας ο Μάρτιος, με την Αφροδίτη και τον Δία στο ζώδιό σας, που θα σας επιτρέψουν να είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, να διασκεδάσετε, αλλά και να έχετε και μια καλύτερη εξέλιξη σε θέματα αισθηματικά και οικονομικά. Ως τότε μη χάσετε ευκαιρία να περάσετε όμορφα, να κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά και να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι. Ό,τι έχει σχέση με τη χαρά, τον έρωτα, αλλά και τα παιδιά θα σας παρέχει άπειρες ευκαιρίες να περάσετε αξέχαστα τις ημέρες που έρχονται.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Στηριχτείτε σε φίλους.
Δίδυμοι
21 Μαΐου-21 Ιουνίου
Ο Μάρτιος φέρνει αναστάτωση στο σπίτι ή στη δουλειά, ανεβάζει ρυθμούς και προωθεί εξελίξεις τις οποίες περιμένατε εναγωνίως. Όπως πάντα, ο χειρότερος εχθρός σας είναι η ανυπομονησία και όταν θέλετε κάτι να αλλάξει μπορεί να φτάσετε στα άκρα. Ευτυχώς από εδώ και στο εξής δεν θα χρειαστεί να κουραστείτε άλλο. Το μόνο που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε είναι να εστιάσετε σε ό,τι θετικό σάς συμβαίνει και να προσπαθήσετε τα διορθώσετε αυτά που πραγματικά μπορείτε και όχι όσα είναι ανέφικτα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ξεκινήστε ξεκαθαρίσματα.
Καρκίνος
22 Ιουνίου-22 Ιουλίου
Ο καινούργιος μήνας σάς δίνει κουράγιο, θάρρος, ελπίδα και αισιοδοξία να κυνηγήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, παρά τα πολλά εμπόδια. Μάλιστα, αν ένα από αυτά τα σχέδια περιλαμβάνει και ένα ταξίδι για αναψυχή ή επαγγελματικούς λόγους, τότε έχετε πολλές ευκαιρίες αυτόν τον μήνα για να το πραγματοποιήσετε. Η πορεία του Ήλιου στους Ιχθύς ενισχύει την καλή διάθεση αυτή την εβδομάδα, η οποία είναι σίγουρα πιο εύκολη και διασκεδαστική σε σχέση με τις προηγούμενες.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οργανώστε ένα ταξίδι.
Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου
Ούτε ο Μάρτιος θα φέρει τις εξελίξεις που περιμένετε στην ερωτική σας ζωή. Γι’ αυτό διοχετεύστε την ενέργεια και τη φαιά ουσία σας σε άλλες, πιο εποικοδομητικές ενασχολήσεις, που μπορούν να σας δώσουν περισσότερη ικανοποίηση και ανταμοιβές, όπως η εργασία ή οι σπουδές. Τώρα μπορείτε με μεγαλύτερη άνεση να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας, να κερδίσετε θετικά σχόλια από προϊσταμένους και ανωτέρους και να προσελκύσετε πελάτες, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: «Σκαλίστε» τα επαγγελματικά.
Παρθένος
23 Αυγούστου-23 Σεπτεμβρίου
Οι φιλοδοξίες σας πολλές και η ανάγκη να επιβάλετε τις ιδέες και τον «τρόπο» σας στη δουλειά, στην ερωτική ζωή ή στο σπίτι ακόμη μεγαλύτερη. Μόλις μπει ο Μάρτιος δεν θα βλέπετε την ώρα να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Μερικές φορές, ωστόσο, οι αλλαγές γίνονται μόνο μέσα από ρήξεις. Εσείς, όμως, είστε έτοιμοι για αυτές τις ρήξεις και για τις συνέπειές τους; Μάλλον είστε, το έχετε δουλέψει αρκετά στο μυαλό σας τον τελευταίο καιρό και έχετε προετοιμαστεί για παν ενδεχόμενο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οπλιστείτε με τόλμη.
Ζυγός
24 Σεπτεμβρίου-23 Οκτωβρίου
Η εβδομάδα στρέφει το ενδιαφέρον στα επαγγελματικά, καθώς υπάρχει μεγαλύτερη ένταση, που δεν απορρέει απαραιτήτως από εσάς τους ίδιους. Τελευταία νιώθετε περιορισμένοι, ίσως όμως θα καταφέρετε να κάνετε κάποιες ουσιαστικές παρεμβάσεις και να εξελιχθούν τα πράγματα προς το συμφέρον σας. Ακόμη και στις προσωπικές σας σχέσεις κάτι καλύτερο μπορεί να προκύψει αυτές τις ημέρες, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να βάλετε το μαχαίρι στο κόκαλο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δραστηριοποιηθείτε!
Σκορπιός
24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου
Γλυκιά, αισιόδοξη και γεμάτη ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και σπορ είναι η καινούργια εβδομάδα, ειδικά για τους γεννημένους τον Οκτώβριο. Θα σας πρότεινα, αν δεν το έχετε ήδη σκεφτεί, να οργανώσετε ένα ταξιδάκι που θα σας επιτρέψει και να αλλάξετε παραστάσεις και να περάσετε και πολύ όμορφα με τον σύντροφο και τους φίλους σας. Ακόμη, αν ασχολείστε με τον χώρο της τέχνης, της μόδας ή της μουσικής, ενδέχεται να έχετε σημαντικές προτάσεις αυτές τις ημέρες.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διασκεδάστε.
Τοξότης
23 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου
Δεν περνάτε και την ιδανικότερη περίοδο από πλευράς αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά. Κάποιος ή κάτι σάς έχει στριμώξει. Δυστυχώς, το παιχνίδι δεν είναι στο χέρι σας αυτή την εβδομάδα σε ό,τι αφορά τις πιέσεις. Στο χέρι σας, όμως, είναι να σταματήσετε να αγωνιάτε συνεχώς για τις εξελίξεις στη δουλειά, διώχνοντας οποιαδήποτε άλλη ευχάριστη σκέψη ή ενασχόληση μακριά. Έτσι, όχι μόνο δεν βρίσκετε λύση στο πρόβλημα, αλλά γίνεστε μέρος του.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας.
Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου
Έπειτα από ένα διάστημα που νιώθατε πεσμένοι ψυχολογικά ο Μάρτιος έρχεται να σας κάνει να ενδιαφερθείτε για τις πιο όμορφες πλευρές της ζωής και τη χαρά που μπορεί να σας προσφέρει ένας έρωτας, μια βαθιά φιλία, η τρυφερή σχέση με το παιδί σας ή απλώς ο ελεύθερος χρόνος που μπορείτε να διαθέσετε για ταξίδια ψυχή τε και σώματι! Αν μη τι άλλο, η άνοιξη που μπαίνει, έστω και τυπικά αυτή την εβδομάδα, σας βρίσκει λιγότερο από κάθε άλλη φορά στη ζωή σας μόνους.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια μικρή απόδραση.
Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου
Διέρχεστε φάση αναθεώρησης των πραγμάτων που εκτιμάτε και των ανθρώπων στους οποίους αφιερώνετε μέρος της σκέψης και των συναισθημάτων σας. Με τις επανατοποθετήσεις που θα κάνετε θα αισθανθείτε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και για τα πράγματα που θέλετε, ενώ τίποτε δεν θα είναι πια απρόσιτο. Ενέσεις αυτοπεποίθησης προκύπτουν σε θέματα επικοινωνίας, ωστόσο στη δουλειά κάτι δεν κάνετε με την ψυχή σας με τις αναμενόμενες συνέπειες στο αποτέλεσμα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εμμείνετε στις θέσεις σας.
Ιχθύες
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου
Τον Μάρτιο αρκετοί πλανήτες μετακινούνται σε πιο φιλικά ζώδια προς το δικό σας. Ο Ερμής περνά στον Κριό και τα γεγονότα αρχίζουν να τρέχουν και να αποκτούν μια άλλη δυναμική, κυρίως στον οικονομικό τομέα! Η ικανοποίηση και η πληρότητα δεν θα είναι πλέον αφηρημένες έννοιες, άσχετα βέβαια που για να τις αποκτήσετε θα δίνετε καθημερινούς αγώνες στο σπίτι και στη δουλειά. Μια σχέση ή μια συνεργασία αρχίζει να δείχνει σημάδια κούρασης και σύντομα θα μπει στο μικροσκόπιο.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More