♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

15 Μαρτίου 2012

♪ Νατάσα Θεοδωρίδου «Δεν γυρνάω ποτέ πίσω»


Η Ναταλία Γερμανού φιλοξένησε στο στούντιο του Sfera 102.2, το απόγευμα της Τετάρτης, τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της και, μεταξύ άλλων, σχολίασε το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου.

Όταν η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια του Alpha ρώτησε την καλεσμένη της πόσα χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που αφιέρωσε η ίδια σε έναν άντρα τη μεγάλη της επιτυχία «Αν υπάρχει παράδεισος», εκείνη απάντησε: «Πολλά χρόνια. Κατ’ αρχήν, για να μπορέσω να συμπορευτώ με έναν άνθρωπο και να προχωρήσω έστω και πέντε βήματα μαζί του, πρέπει να νιώθω όμορφα, πρέπει να νιώθω πολλά πράγματα».

Στη συνέχεια, η Νατάσα Θεοδωρίδου παραδέχθηκε: «Δεν με φλερτάρουν!», ενώ φάνηκε ανοιχτή στο ενδεχόμενο να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα σε μία γνωριμία: «Ναι! Θα τον κοίταζα με εκείνο το βλέμμα που θα το καταλάβαινε».

Με αφορμή το τραγούδι της «Θα σαι πάντα κύκλος που δεν έκλεισε», η διάσημη τραγουδίστρια ξεκαθάρισε: «Οι δικοί μου κύκλοι κλείνουν, δεν αφήνω ανοιχτούς κύκλους εγώ. Δεν ξαναγυρνάω ποτέ πίσω», ενώ για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου σχολίασε: «Επειδή, λοιπόν, συχνά λέμε λόγια της ώρας -και τώρα θα με διαψεύσω -έχει τύχει να πω σε συνέντευξη ότι από αυτό το κομμάτι έκλεισα.... Αλλά αυτό στο γεννάει ο άλλος. Έξι χρόνια τώρα που είμαι χωρισμένη και ζω στο σπίτι μόνη μου με τα παιδιά, νομίζω μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβιώσω ξανά με κάποιον».


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More