♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

27 Απριλίου 2012

♪ Άννα Βίσση: «Αντιπαθώ τον Γιώργο Νταλάρα»

Η Άννα Βίσση και ο Γιώργος Νταλάρας ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά ζευγάρια τη δεκαετία του ’70, ωστόσο η τραγουδίστρια εξέφρασε την προσωπική της αντιπάθεια για το παλιό της έτερον ήμισυ στη σκηνή σε πρόσφατη συνέντευξή της. 

«Για τον Γιώργο Νταλάρα δεν μπορώ να σας απαντήσω και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν τρέφω καλά συναισθήματα για τον Γιώργο Νταλάρα. Σε προσωπικό επίπεδο, όχι σε καλλιτεχνικό. Τον σέβομαι σαν καλλιτέχνη, αλλά έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω -να, την λέω σε σας τώρα για πρώτη φορά- που δεν είμαι αντικειμενική. Συγγνώμη. Και δεν κρίνω τις πολιτικές του πεποιθήσεις», δήλωσε στο περιοδικό Psychologies. 

Επίσης, σχολίασε το γιουχάρισμα που δέχτηκε ο Νταλάρας στις συναυλίες αλληλεγγύης που είχε διοργανώσει στην Αθήνα και τον Πειραιά τον προηγούμενο μήνα: «Υπάρχει αιτία, υπάρχει κάποιος λόγος, αλλά δεν ξέρω αν θα διάλεγα αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορώ να καταδικάσω κανενός την οργή και το τι τον έκανε να φτάσει μέχρι εκεί. Θέλω να καταλάβω γιατί έχει φτάσει κάποιος στο σημείο να πετάξει ένα γιαούρτι». 
πηγη http://www.nooz.gr/lifestyle/anna-vissi-antipa8o-ton-giorgo-ntalara

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More