♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

27 Μαΐου 2012

♪ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ-ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Συνημμένη Εικόνα: zervakis.jpgΟ Γιώργος Ζερβάκης γεννήθηκε στις 21/06/1972, στη Δ. Γερμανία, ενώ η καταγωγή του είναι από την Μεσσαρά. Σήμερα, στα 36 του χρόνια, απαριθμεί 15 προσωπικές δισκογραφίες, που έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, έχει γίνει ο απόλυτος εκφραστής της νεολαίας, που μαζί του ήρθε πιο κοντά στην κρητική μουσική, ενώ κάθε του εμφάνιση συζητιέται για πολύ καιρό.
Σε ηλικία μόλις 12 ετών, παρακολούθησε μαθήματα στο ωδείο του αείμνηστου Κώστα Μουντάκη για περίπου 2 χρόνια, όπου από την αρχή ξεχώρισε για το ταλέντο του. Έχοντας λοιπόν γερές βάσεις και παίρνοντας την απόφαση να κάνει πραγματικότητα τις ιδέες και τα όνειρά του πάνω στην μουσική, ο Γιώργος Ζερβάκης ακολούθησε το ρεύμα της αναγέννησης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει στην πορεία του σκληρούς επικριτές, αλλά και πολλούς που θαμπωμένοι από την επιτυχία του, τον μιμήθηκαν.

Ο ίδιος, αυθεντικός και καινοτόμος, συνεχίζει να γεύεται την επιτυχία, να εμπλουτίζει τη μουσική του και να κάνει μοναδικές ερμηνείες στα τραγούδια και στις μαντινάδες του.

Έχει συμβάλει σε πολύ μεγάλο βαθμό, στο να ακουστεί και να λατρευτεί η κρητική μουσική από πολλούς ανθρώπους και εκτός Κρήτης. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι έχει φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Έχει εμφανιστεί με τεράστια επιτυχία στη Νάξο, την Κω, την Αστυπάλαια, τη Σέριφο, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη, την Κάλυμνο, την Κάρπαθο, την Κάσο, την Τήλο, την Έδεσσα, την Ξάνθη, την Κομοτηνή, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, τον Βόλο, αλλά και στην Αμερική τον Καναδά την Γερμανία και το Βέλγιο. Το θρίαμβο ωστόσο γνωρίζει και στην Αθήνα, όπου δίνει δυναμικό παρόν κάθε χρόνο και όπου χιλιάδες άνθρωποι τον αποθεώνουν, διασκεδάζοντας μαζί του μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ο Γιώργος Ζερβάκης είναι απλός, μετρημένος, με ευαίσθητο χαρακτήρα. Δε δυσκολεύεσαι να τον πλησιάσεις και τον αγαπάς από την πρώτη στιγμή. Ένα παιδί που μεγάλωσε και παρόλη την επιτυχία του παρέμεινε αγνό στην καρδιά και τα συναισθήματά του.

Όσοι τον ξέρουν, μιλούν για αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Όσοι δεν τον ξέρουν, ας μπουν στον κόπο να τον γνωρίσουν. Αξίζει! 


ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ


01. Επίσημα
02. Λίγο πριν το ξημέρωμα
03. Λίγο πριν το ξημέρωμα Νο2
04. Λίγο πριν το ξημέρωμα Νο3
05. Live Ζερβάκης 2003
06. Του γάμου
07. Στην εντατική
08. Με την ανάμνησή σου ζω
09. Έφυγες νωρίς
10. Εκτός εαυτού Νο2
11. Αγάπη του καλοκαιριού
12. Μια βραδιά στη Μυρτιά
13. Εκείνη
14. Εκτός εαυτού
15. Μαντινάδες Νο 2
16. Μαντινάδες Νο 3

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More