♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

9 Μαΐου 2012

♪ Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!


Star Stylist 9 Μαΐου - Εμπρός για τη μεταμόρφωσηκαθοδηγεί η Στέλλα Κουρή
Λίγο καλύτερα σήμερα τα πράγματα (έως πολύ θα έλεγα)! Αργά μεν, σταθερά δε!
Για τα μαλλιά σας είναι μια πολύ καλή ημέρα για να τα κουρέψετε. Σήμερα πρέπει να κάνετε γενικό ρεκτιφιέ, θα σας πρότεινα να τα βάψετε και να τα χτενίσετε. Η μεταμόρφωση θα είναι εκπληκτική. Τα γήινα χρώματα και οι αποχρώσεις θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.
Τα νύχια σας σήμερα θέλουν κόψιμο! Ή θα κάνετε το καθιερωμένο σας μανικιούρ και πεντικιούρ ή τι να σας πω. Διαλέξτε χαμηλών και ρομαντικών τόνων αποχρώσεις για το τελειωτική τους εμφάνιση.
Στο μακιγιάζ σας ξεκινήστε την μεταμόρφωση. Τονίστε τις καλύτερες γωνίες και κόφτε τα μάγουλα. Προσπαθήστε να δώσετε βάθος στο βλέμμα σας. Παίξτε στις σκιές σας με τις σκούρες αποχρώσεις του μωβ, του ασημί και την φωτεινότητα του λευκού. Τελειοποιήστε το μακιγιάζ σας με το μολύβι και την μάσκαρα.
Η συμβουλή της ημέρας: Η καλύτερη πρόληψη και αποφυγή της κυτταρίτιδας είναι το νερό. Πιείτε ένα ποτήρι νερό το πρωί που ξυπνάτε πριν φάτε οτιδήποτε άλλο.
Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Αιγοκερίνες που έχουν πάρει τα πάνω τους, οι Παρθένεςπου προσπαθούν να ισιώσουν και τα καταφέρνουν, οι Ταυρίνες που θέλουν ναν επικοινωνήσουν αλλά βαριούνται και οι Διδυμίνες που δεν μπορούν να την σκαπουλάρουν.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More