♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

12 Μαΐου 2012

♪ Οι πιο sexy κυρίες που συμμετείχαν τα τελευταία 10 χρόνια στη Eurovision


Οι πιο sexy κυρίες που συμμετείχαν τα τελευταία 10 χρόνια στη EurovisionΝομίζουμε ότι η Ελλάδα έχει την τιμητική της!



Λίγο πριν ανάψουν τα φώτα στο Μπακού και με την Ελευθερία Ελευθερίου να έχει ήδη αναδειχθεί ως μία από τις πιο σέξι παρουσίες του φετινού διαγωνισμού​, το star.gr σου θυμίζει τις πιο hot κυρίες που πέρασαν τα τελευταία 10 χρόνια από την σκηνή της Eurovision!


Πίσω στο 2002, η Francine Jordi εκπροσώπησε την Ελβετία και μπορεί να βρέθηκε στην 22η θέση, όμως, οι fan του διαγωνισμού έχουν να θυμούνται την εμφάνισή της, με το κεντητό μπούστο να ξεχωρίζει από το see through top. 

Ένα χρόνο αργότερα, η μακρυμαλλούσα Rita Guerra από την Πορτογαλία κάνει θραύση με χρυσοποίκιλτο φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ, νικώντας στα… σημεία την δική μας Μαντώ, της οποίας το μπούστο ασφυκτιούσε μέσα σε στενό μαύρο κορσέ.

Νικήτρια σε όλα το 2004 -ποια άλλη;- η Ruslana, που πήρε την πρωτιά στον διαγωνισμό αλλά και στις εντυπώσεις, με τα kinky δερμάτινά της να αφήνουν σε κοινή θέα τα πόδια και την γυμνασμένη της κοιλιά!


Από νικήτρια σε νικήτρια και την Έλενα Παπαρίζου, μακράν την πιο σέξι παρουσία του διαγωνισμού του 2005. Με εντυπωσιακό φόρεμα Roberto Cavalli και «λαμπερό» εσώρουχο, η τραγουδίστριά μας «μάγεψε» με την φωνή και την hot εμφάνισή της.

Η Ουκρανή Tina Karol έκλεψε την παράσταση όταν η Eurovision ήρθε στην Αθήνα (2006). Η ξανθιά τραγουδίστρια βρέθηκε στην 7η θέση, με το λευκό κοντό πλισέ φόρεμα, που αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της, να κάνει την διαφορά.

Ένα χρόνο αργότερα, η «γειτόνισσά» μας (από την Βουλγαρία) Elitsa Todorova, κέρδισε στα σημεία παρά την «σιγανά και ταπεινά» εμφάνισή της, προτάσσοντας το μελαχρινό μαλλί, το στενό κόκκινο παντελόνι και την ομορφιά του προσώπου της.

Eurovision 2008 χωρίς… Sirusho γίνεται; Αμ δε! Η τραγουδίστρια από την Αρμενία άναψε φωτιές με το αποκαλυπτικό ασπρόμαυρο φόρεμά της, αν και κάποιοι διχάζονται για το κατά πόσο ήταν πιο σέξι από την Καλομοίρα μας, η οποία μια «δόση» από JLo την είχε…


Το 2009 οι άρρενες τηλεθεατές «κόλλησαν» με τα πόδια της Aysel, της εκπροσώπου του Αζερμπαϊτζάν, που έβαλε κάτι λευκό, με ντεκολτέ και ανάλαφρο, αφήνοντας τον… ανεμιστήρα να κάνει την δουλειά του.

Με τζινάκι βγήκε στη σκηνή το 2010 η Eva Rivas από την Αρμενία, όμως, το θεόστενο top έλεγε «φάτε μάτια ψάρια» για το πλούσιο μπούστο της.

Τέλος, το 2011 η τραγουδίστρια του Αζερμπαϊτζάν Nigar Jamal ήταν μακράν η πιο hot παρουσία, αν και το πρόσωπο το οποίο συζητήθηκε πιο πολύ για την εμφάνισή του ήταν ένας… άνδρας, ο τενόρος Amaury Vassili από την Γαλλία!


Δείτε σε φωτογραφίες τις hot παρουσίες της 10ετίας στην Eurovision!

 Οι hot παρουσίες της 10ετίας στην EurovisionΟι hot παρουσίες της 10ετίας στην Eurovision
Οι hot παρουσίες της 10ετίας στην EurovisionΟι hot παρουσίες της 10ετίας στην EurovisionΟι hot παρουσίες της 10ετίας στην EurovisionΟι hot παρουσίες της 10ετίας στην Eurovision
Οι hot παρουσίες της 10ετίας στην Eurovision
 Οι hot παρουσίες της 10ετίας στην Eurovision


Πηγή: madata

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More