♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

26 Ιουνίου 2012

♪ Η Αγρινιωτισσα Ιουλία Καλλιμάνη συστήνεται…

Mπήκε δυναμικά στο μουσικό στερέωμα. Η ξηρομερίτισσα Ιουλία Καλλιμάνηδημιουργεί προσδοκίες ωστόσο η ίδια λέει χαρακτηριστικά πως είναι «δύσκολη εποχή για όνειρα». 
   Μόλις 22χρονών και πανέμορφη η Ιουλία έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον ράπερ ΒΟ ξεχωρίζοντας για το ταλέντο της. 
       Ξεκίνησε να τραγουδά πριν από ένα χρόνο, ενώ ήδη έχει βγάλει ένα τραγούδι ποπ, με τίτλο «Μην κοιμηθείς» και ετοιμάζεται για το επόμενο  δισκογραφικό της βήμα. Η Ιουλία μιλάει στην εφημερίδα «Γεγονός»   σε μια συνέντευξη που δείχνει ένα κορίτσι προσγειωμένο με ποιότητα. Αναλυτικά:......



-Πες μας λίγα λόγια για σένα…
Γεννήθηκα  στην Αιτωλοακαρνανία,  στην επαρχία Ξηρομέρου στο χωριόΚωνωπίνα το 1990. Έζησα μέχρι τα 12 μου χρόνια στην Αιτωλοακαρνανία καιέφυγα με τη μητέρα και τον αδερφό μου για την Αθήνα όπου πήγα σχολείο στο Γαλάτσι. Μετά ασχολήθηκα για λίγο με την κομμωτική μέχρι να βρεθεί στο δρόμο μου η δυνατότητα κι η ευκαιρία να τραγουδήσω

-Σε ποια ηλικία διαπίστωσες ότι θέλεις να ασχοληθείς με το τραγούδι;
Δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι που έγινε! Από μικρή όμως, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδούσα για τους φίλους σε πάρτι και  σε παρέες γενικότερα όπου μου έβγαινε.

-Η οικογένειά σου τι ρόλο έπαιξε σε αυτή σου την απόφαση;
Ο μπαμπάς μου δεν είναι στη ζωή. τον έχασα σε πολύ μικρή ηλικία κι έτσι οι δυο άνθρωποι που συμβουλεύομαι για ότι απόφαση πάρω είναι η μαμά μου κι ο αδελφός μου. Όμως το ρίσκο και το βάρος της απόφασης είναι καθαρά δικό μου γιατί στη δουλειά μας υπάρχει μόνο επιτυχία κι  αποτυχία, όχι ενδιάμεση κατάσταση.


-Ποια ήταν η πρώτη σου εμφάνιση;
Πρώτη εμφάνιση ήταν στο "Πηνελόπη και μνηστήρες" στο Παγκράτι και  δισκογραφικά το 2010 με το τραγούδι "Μην Κοιμηθείς".

-Πώς αισθάνθηκες όταν βγήκες στη σκηνή; Είχες άγχος ή σου «βγήκε» αβίαστα;
Άγχος υπάρχει κάθε φορά αλλά με το που αρχίζω να τραγουδώ σιγά σιγά ρολλάρω  και μου φεύγει το άγχος. Το τραγούδι να ξέρετε  ότι είναι η απολυτή άσκηση αυτοπεποίθησης!!!

-Πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας, δεδομένης της οικονομικής δυσχέρειας, να κάνει ένας τραγουδιστής τα πρώτα του βήματα;
Πολύ δύσκολο, είναι σα να κερδίζεις το λαχείο ένα πράμα… Όχι μόνο λόγω της κρίσης αλλά και λόγω του πολύ και ταλαντούχου κόσμου που ασχολείται με το τραγούδι.

-Υπήρξε μέχρι τώρα κάποια στιγμή που είπες «Τα παρατάω»;
Όχι ακόμα… ευτυχώς! άλλωστε είμαι πολύ μικρή για να σκεφτώ να τα παρατήσω.

-Βρίσκεσαι στο ξεκίνημά σου και παρόλα αυτά συνεργάστηκες με έναν σπουδαίο τραγουδοποιό τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και πρόσφατα και με τον Bo. Μίλησέ μας για αυτές σου τις συνεργασίες…
Ότι και  να πω για το Μιχάλη Χατζηγιάννη θα ναι λίγο! τον ευχαριστώ και θα τονευγνωμονώ για όλη μου τη ζωή που ήμουν η επιλογή του σε αυτό το πρότζεκτ! O ΒΟ  είναι πολύ φίλος και σαν οικογένεια μου κι  αργά ή γρήγορα θα συνεργαζόμασταν… Συνέβη τώρα με το "20 χρονών" και είμαι πολύ χαρούμενη..

-Ποια είναι τα όνειρα της Ιουλίας;
Τα όνειρα της Ιουλίας είναι να κάνει κάτι καλό. Το καλό  όμως θα το κρίνουμε όλοι μετά από χρόνια. Προς το παρόν προσπαθώ βήμα- βήμα να κάνω τις σωστές επιλογές… Δύσκολη εποχή για όνειρα! Ας το παραδεχτούμε όλοι μας!


-Πριν από λίγες ημέρες, τραγούδησες στο Αγρίνιο. Κατάγεσαι άλλωστε από το Ξηρόμερο Ποιες είναι οι σχέσεις σου με την περιοχή; Διατηρείς επαφές;
   Δυστυχώς όχι όσες θα θελα να έχω! Αυτή την εποχή η δουλειά μου στην Αθήνα είναι αρκετή και δεν μπορώ να έρχομαι συχνά στο Αγρίνιο και στην ευρύτερη περιοχή!


-Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι αυτή την περίοδο;
«Σ’ έχω βρει και σε χάνω»  από Νατάσα Μποφίλιου

-Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;
Έχω στα πλάνα μου κάποιες καλοκαιρινές εμφανίσεις με τον BOΓια  το χειμώνα έχω μια πρόταση για μαγαζί στην Αθήνα. δεν μπορώ να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή αλλά υπόσχομαι ότι θα είστε απ τους πρώτους που θα μάθετε για το νέο μου τραγούδι κάπου κοντά στον Οκτώβριο.


-Αν σου ζητούσαμε να περιγράψεις το τραγούδι με μία λέξη, ποια θα ήταν;
ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ και τα συμπεράσματα δικά σας!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More