♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

15 Ιουνίου 2012

♪ ΓΥΝΑΙΚΑ:Το σωστό μακιγιάζ για την παραλία-Μάτια - Μάγουλα - Χείλη

Το σωστό μακιγιάζ για την παραλίαΗ εμφάνιση των γυναικων στην παραλια πρέπει να είναι προσεγμένη, απλή και λιτή, χωρίς υπερβολές που οδηγούν σε κακόγουστο αποτέλεσμα. Βάλτε το μαγιό σας και ένα παρεό και πίνοντας καφέ, εντυπωσιάσετε με ένα ηλιοκαμένο μακιγιάζ. Σχετικές πληροφορίες δίνει στο www.Life2day.gr η Έλενα Δερμετζόγλου-Καθηγήτρια Επαγγελματικού Μακιγιάζ-Βody Painter.

Ξεκινήστε το μακιγιαζ για την παραλια τοποθετώντας concealer κάτω και πάνω από τα μάτια για να καλυφθούν οι μαύροι κύκλοι αλλά και για να φωτιστούν. Πουδράρετε με διάφανη πούδρα για να σταθεροποιηθεί .

Μάτια

Η σκιά για τα μάτια που θα βάλετε πρέπει να είναι σε φυσικούς γήινους τόνους όπως μπεζ ή καφέ ανοιχτό. Περάστε μια στρώση μάσκαρας και στα πάνω αλλά και στα κάτω βλέφαρα.

Μάγουλα

Για ρουζ χρησιμοποιήστε καφέ μπρονζέ απόχρωση και αφού τονίσετε τα μήλα σας με αυτό, περάστε και όλο το υπόλοιπο πρόσωπο και λαιμό για να πάρει μια ελαφριά μπρούτζινη αίσθηση. Για λαμπερό τελείωμα στο πρόσωπο χρησιμοποιήστε μπρονζέ πέρλες και με ένα μεγάλο πινέλο απλώστε στο μέτωπο, μύτη, μάγουλα, σαγόνι, ντεκολτέ και ώμους που είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία και τα πιάνει πιο πολύ ο ήλιος.

Χείλη

Για τα χείλη χρησιμοποιήστε ένα ματ κραγιόν σε πολύ απαλές αποχρώσεις απαραιτήτως ενυδατικό, προστατεύοντάς τα από τον ήλιο και την ξηρότητα.
life2day.gr
Αναδημοσίευση απο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More