♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

3 Ιουλίου 2012

♪ Φουρέιρα: Η δυσαρέσκειά της στη Μύκονο...

Φουρέιρα: Η δυσαρέσκειά της στη Μύκονο...Στα σοκάκια της Μυκόνου πέτυχε η κάμερα και ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Φουρέιρα να κάνει τη βόλτα της μαζί με φίλες της.



Ελένη Φουρέιρα: Η δυσαρέσκειά της στη Μύκονο, οι παπαράτσι και το κόκκινο τριαντάφυλλο

Στα σοκάκια της Μυκόνου πέτυχε η κάμερα και ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Φουρέιρα να κάνει τη βόλτα της μαζί με φίλες της.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο νησί των ανέμων για δουλειά και συνδύασε και κάποιες στιγμές χαλάρωσης. Βέβαια, όπως θα δείτε στο βίντεο, η Ελένη Φουρέιρα, δεν είναι μες στην καλή χαρά, κι αυτό οφείλεται στους... παπαράτσι. Την ώρα που η τραγουδίστρια έκανε τον περίπατό της, στα σοκάκια της Μυκόνου, την εμφάνισή τους έκαναν φωτογράφοι και κάμερες – τι πρωτότυπο... - με σκοπό να απαθανατίσουν τη βόλτα της.
Όταν η Ελένη Φουρέιρα τους αντιλήφθηκε καθώς και ότι θα την ακολουθούν για αρκετή ώρα άρχισε να εκνευρίζεται με αποκορύφωμα κάποια στιγμή που πίστευε πως δεν ακούγεται που είπε: «Γι' αυτό δεν ερχόμουν Μύκονο τόσο καιρό αλλά έχε χάρη που ήρθα για δουλειά». Παρακολουθώντας το βίντεο από το Mykonos Report, προσπαθήσαμε να καταλάβουμε προς τι αυτή η αντίδραση, ούτε σε τρυφερά ενσταντανέ την απαθανάτισαν, ούτε σε προσωπικές στιγμές. Λέτε να την ενοχλούν τα φώτα της δημοσιότητας... στα μάτια;
Στη συνέχεια όμως είχε και τα τυχερά της η τραγουδίστρια αφού ένας θαυμαστής της προσέφερε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο κάνοντάς την, έστω και λίγο, να χαμογελά.

Δείτε το βίντεο
ph













ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More