♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

20 Ιουλίου 2012

♪ Μαντώ : «Ήμουν μονίμως στην πείνα για να ταιριάζω στα πρότυπα της εποχής»!


Read 122 times
Μαντώ : «Ήμουν μονίμως στην πείνα για να ταιριάζω στα πρότυπα της εποχής»!
Η Μαντώ εξομολογείται τις θυσίες που έκανε κατά τη διάρκεια της καριέρας της!

Η Μαντώ, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο «Λοιπόν», μίλησε για τα πρότυπα της εποχής και τις θυσίες που έκανε για να μπορεί να ανταπεξέλθει.
Πολύ χαρακτηριστικά, η τραγουδίστρια αναφέρει : «Η εποχή που έκανα καριέρα είχε αυτό. Δεν με ήθελαν παντρεμένη, με οικογένεια και το δεύτερο κακό που είχε ήταν ότι μας ήθελαν όλες «κόκκαλα», όχι απλά αδύνατες. Ήμασταν μονίμως σε μία δίαιτα, στην εξάντληση. Μέχρι αναιμία είχα πάθει από τις δίαιτες που έκανα. Έπρεπε να είμαι πάντα κάτω από 60 κιλά. Αυτό ήταν κανόνας. Ένιωθα τεράστιες ενοχές που είμαι μια γυναίκα με καμπύλες και έβλεπα ότι δεν αντιπροσώπευα το ιδανικό της τότε εποχής, που ήταν της μόδας οι κοκκαλιάρες.»
Συνεχίζει μάλιστα, τονίζοντας πως ευτυχώς αυτές οι εποχές έχουν πλέον περάσει και η κατάσταση είναι αρκετά διαφορετική : «Χαίρομαι που απενοχοποιήθηκε η καμπύλη στη γυναίκα και μπορούμε να φάμε και τηγανητές πατάτες, γιατί εγώ είχα να φάω 20 χρόνια. Δυστυχώς, δεν είχα το σωματότυπο να τρώω ό,τι θέλω. Είχα μια τάση να παχαίνω, οπότε έπρεπε να είμαι μονίμως σε μια δίαιτα, να μην ξεπεράσω τα 59 κιλά. Στην πείνα!»

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More