♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

5 Σεπτεμβρίου 2012

♪ Βρετανία: Αγαπημένος «ερωτικός» προορισμός η Ελλάδα

Πρόσφατη έρευνα αναδεικνύει την Ελλάδα ως τον αγαπημένο προορισμό «ερωτικών διακοπών» των Bρετανίδων! Το ποσοστό της χώρας μας ανέρχεται στο 40%, ενώ η Ισπανία και η Ιταλία ακολουθούν με 25% και 20% αντίστοιχα.

Τα ευρήματα «αποκαλύφθηκαν» σε μια διαδικτυακή δημοσκόπηση, η οποία ζήτησε από 30.000 γυναίκες βρετανικής καταγωγής να απαντήσουν σε δέκα ερωτήσεις σχετικά με τις σεξουαλικές συνήθειές τους κατά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο ήλιος απελευθερώνει σεξουαλικά τις Βρετανίδες, αφού οι εννέα στις 10 δήλωσαν ότι θέλουν να κάνουν περισσότερο σεξ στις διακοπές τους, παρά όταν βρίσκονται στην πατρίδα τους. Κάτι βέβαια που δεν προκαλεί έκπληξη, αφού οι διακοπές, εδώ και αιώνες, είναι ένα μεγάλο αφροδισιακό… Η χαλάρωση, το διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά και η γνωριμία νέων τόπων και ανθρώπων «φουντώνουν» την ερωτική και σεξουαλική διάθεση. 

Οι γυναίκες κάτω των 30 ετών φαίνεται να είναι καλά εξοικειωμένες με το one-night-stand, με το 40% αυτών να το κάνει τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια των διακοπών, ενώ η παραλία είναι ο ιδανικός τόπος ερωτικής συνεύρεσης, με το 1/3 των ερωτηθέντων να την προτιμά. Το 50% παραδέχθηκε ότι ψάχνει το έτερον του ήμισυ στα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα, ενώ το 20% στην παραλία! Επιπλέον, μία στις δέκα φαίνεται να έχει τουλάχιστον 5 εραστές κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων διακοπών της!

Όσον αφορά στις προτιμήσεις στο αντίθετο φύλο, τα πρωτεία κατέχουν οι Ιταλοί (34%), ενώ έπονται οι Γάλλοι και οι Ολλανδοί. Οι Γερμανοί βρίσκονται στο τέλος της λίστας με μόλις 2%!

Πηγή: ΑΝΙ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More