♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

16 Οκτωβρίου 2012

♪ Επίθεση δέχτηκε ο λαικός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς στη Γερμανία

Επίθεση δέχτηκε ο λαικός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς στη Γερμανία Τραγουδούσε σε κέντρο του Ντίσλεντορφ όταν μπράβοι επιτέθηκαν στον μάνατζερ του και στον ίδιο που πήγε να δει τι συμβαίνει  Άγρια επίθεση δέχτηκε ο αγαπημένος λαικός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε.
Σύμφωνα με το layout.gr, την ώρα που ο 59χρονος Βορειοελλαδίτης λαικός ερμηνευτής βρισκόταν στη σκηνή ενημερώθηκε ότι ο μάνατζέρ του δεχόταν επίθεση από μπράβους έξω από το νυχτερινό μαγαζί.
Τότε ο τραγουδιστής άφησε το μικρόφωνο και βγήκε αμέσως έξω να δει τι συμβαίνει και να επέμβει. Οι «φουσκωτοί», όμως, δεν του χαρίστηκαν και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον βάναυσα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να τον πάρουν αιμόφυρτο ο επιχειρηματίας του μαγαζιού και οι άνθρωποί του, για να τον φυγαδεύσουν στο αυτοκίνητό του και να τον απομακρύνουν από το σημείο του επεισοδίου.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More