♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

16 Οκτωβρίου 2012

♪ Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει και η Σεμίνα Διγενή μιλάει για τη συνεργασία που ετοιμάζουν! (Δείτε φωτογραφίες και video)


Η συνάντηση της Σεμίνας Διγενή με τον Πασχάλη Τερζή στη Θεσσαλονίκη
Από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου
Ο Πασχάλης Τερζής, ακόμα κι αν έχει επιλέξει να ασχολείται με...αγροτικές δουλειές και να βλέπει μόνο τους πιο αγαπημένους του ανθρώπους μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, φαίνεται ότι δεν μπορεί να πει "όχι" στην αγαπημένη και επιτυχημένη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Σεμίνα Διγενή. Οι δυο τους έχουν σχέδια και εκείνη τα αποκαλύπτει αποκλειστικά στο FTHIS.GR.
Πριν από λίγες μέρες βρέθηκες για δουλειές της εταιρείας σου της BrainCo, στη Θεσσαλονίκη και η βραδυνή έξοδός σου με τον Πασχάλη Τερζή, στο θέατρο Βεργίνα, έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Πώς τον έπεισες, πρώτον να βγεί από το σπίτι και δεύτερον να τραγουδήσει -έστω κι αυτά τα δύο τραγούδια- στο θέατρο Βεργίνα;
"Ο Πασχάλης δεν πείθεται για τίποτα, αν δεν το θέλει ο ίδιος. Έλειπε η σύζυγος στην Αμερική και τον πέτυχα ευάλωτο...Βγήκε έξω, πράγματι,  μετά από καιρό κι έκανε κέφι και τραγούδησε για τους φίλους του. Ένα ολόκληρο θέατρο ήταν όρθιο και τον επευφημούσε, ενώ το πολύτιμο δεκάλεπτο, καταγραφόταν σε δεκάδες κινητά. Όλοι του φώναζαν να επιστρέψει και να μη σταματήσει να τραγουδάει. Έρχονταν και τον παρακαλούσαν! Ήταν απίστευτη σκηνή.
Η ζεστή φιλική σου σχέση με τον Πασχάλη Τερζή κρατάει πολλά χρόνια. Είσαι από τους ελάχιστους ανθρώπους που αγαπάει και εμπιστεύεται.
"Ισως επειδή πάντα απευθυνόταν στη Σεμίνα κι όχι στη Διγενή κι εγώ, αν και σεβόμουν και θαύμαζα τον Τερζή, αγαπούσα πρώτα  τον Πασχάλη. Επίσης, ποτέ δεν ζήτησε τίποτε ο ένας από τον άλλον, εκτός από μια φορά, που παρασύρθηκα και ζήτησα από την υπέροχη μαμά του, να μου ζυμώσει λίγο ψωμί!
Είναι αλήθεια ότι ήρθε και σε συνάντησε στο  ξενοδοχείο που έμενες στη Θεσσαλονίκη κι μιλούσατε απομονωμένοι οι δυο σας για πολλές ώρες; Αυτό μοιάζει σαν να ετοιμάζετε κάτι...

"Μιλούσαμε κυρίως για μια ... ποικιλία μαύρης σουλτανίνας που ανακάλυψε και καλλιεργεί στο κτήμα του, για τις τομάτες του, για τα παιδιά μας, για τα εγγόνια του, για κοινούς μας φίλους και για άλλα... Μετά συζητήσαμε και το ενδεχόμενο υλοποίησης μιάς εκπληκτικής ιδέας του, για κάποια πολύ συγκεκριμένα τραγούδια, που μπορεί να ηχογραφηθούν με πολύ συγκεκριμένη διαδικασία, αλλά και πολύ ιδιαίτερο δημοσιογραφικό τρόπο παρουσίασης. Κάτι που θα μπορούσες να το πεις και "συλλεκτικό". Βλέπεις, τώρα έχουμε την πολυτέλεια να μπορούμε να κάνουμε πράγματα που αρέσουν πρώτα σε εμάς.
Είναι κάτι που θα πραγματοποιήσετε οι δυό σας;
"Όχι βέβαια! Αυτό που σκέφθηκε δεν γίνεται χωρίς τον Χρήστο Νικολόπουλο, που αγαπάμε και οι δυο μας πολύ.
Οι πληροφορίες μας από τη Θεσσαλονίκη λένε πως όταν επιστρέψατε από την έξοδό σας ήταν σχεδόν πρωί!
"Τα συγχαρητήριά μου να δώσετε στον πληροφοριοδότη σας! Ακριβώς έτσι έγινε, γιατί είμασταν καλεσμένοι του Κώστα Νούσια και μέχρι τα ξημερώματα απολαμβάναμε τον Πασχάλη να διηγείται απίστευτες ιστορίες, να τραγουδάει για μας, να δίνει ρεσιτάλ χιούμορ και ..μιμήσεων. Οπότε κανείς δεν ήταν ανόητος για να χάσει μια τέτοια εμπειρία. Του χρωστάμε ένα από τα ωραιότερα βράδυα μας και του εύχομαι να είναι πάντα υγιής και κεφάτος.
Δείτε το video με τον Πασχάλη Τερζή να τραγουδάζει ζωντανά μετά από πολύ καιρό...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More