♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

5 Δεκεμβρίου 2012

♪ ΦΑΝΗΣ ΜΕΖΙΝΗΣ – ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ 12 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΣΟΥΚΑ Συμμετέχει η ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


Ο Φανης Μεζίνης, επιστρέφει δυναμικά στο σημερινό ελληνικό τραγούδι, με ενα CD έκπληξη που σε όλα τα τραγούδια υπογράφει την μουσική οΤάκης Σούκας, ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες συνθέτες.
Το ολοκληρωμένο CD που προβλέπεται να κυκλοφορήσει στην αρχή του νέου χρόνου, είναι μια ενττυπωσιακή παραγωγή για τα δεδομένα της εποχής που συνδυάζει την παράδοση του κλασσικού λαϊκού τραγουδιού, που με τόση πίστη και αφοσίωση έχει υπηρετήσει ο Τάκης Σούκας, με ενα σύγχρονο δυναμικό ηχητικό αποτέλεσμα.
Ο Φάνης Μεζίνης μετά το διαχρονικό Σωμα υποταγής και το Πανεπιστήμιο του Σταμάτη Κραουνάκη, με το CD ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ συνεχίζει την ουσιαστική παρουσία του στο ελληνικό τραγούδι και μας παρουσιάζει ενα δίσκο που θα αντέξει στο χρόνο. Στο ντουέτο Άντεξέ με συναντάει την μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου.
Σαν προάγγελο της νεας του μουσικής προτάσης έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε 3 από τα τραγούδια του CD: 1.Άντεξέ με ντουέτο με την Πίτσα Παπαδοπούλου(στίχοι Λίτσα Αρχοντα), 2.Στην Απέναντι Όχθη (στίχοι Βάντα Κουτσοκώστα) και 3.Ξένος (στίχοι Πέρσα Σούκα)



Δειτε  το VIDEO CLIP


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More