♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

5 Δεκεμβρίου 2012

♪ «Με απατούσε με 20 άντρες», δηλώνει ο πρώην της διάσημης Αλβανίδας τραγουδίστριας (Video)

«Με απατούσε με 20 άντρες», δηλώνει ο πρώην της διάσημης Αλβανίδας τραγουδίστριας (Video)
Την ίδια ώρα που η Ρίτα Όρα τραγουδούσε στα Τίρανα με αφορμή τα 100 χρόνια από την ανεξαρτησία της χώρας (παρουσία του Σαλί Μπερίσα), ο πρώην της Ρόμπ Καρντάσιαν (αδελφός της Κιμ) την κατηγορούσε για μοιχεία σε μαζική κλίμακα.
«Πως μπορεί μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι τόσο πολυάσχολη στην προσπάθειά της να ξεκινήσει την καριέρα της, να βρίσκει το χρόνο να είναι μαζί με τόσους διαφορετικούς άντρες ενώ παράλληλα έχει σχέση; Με απάτησε με σχεδόν 20 διαφορετικούς τύπους όσο ήμασταν μαζί. Αισθάνομαι αηδία».
Αυτά ήταν τα οργισμένα tweet του 25χρονου Ρομπ Καρντάσιαν τα οποία και κατέβασε μισή ώρα μετά, ύστερα από προτροπή της αδελφής του.Ενώ, φυσικά, ο εκπρόσωπος της 22χρονης Αλβανικής καταγωγής τραγουδίστριας (που μεγάλωσε στο Λονδίνο) δεν έχει δεχτεί να τα σχολιάσει.
041212_rita1_thesout.gr
Το ζευγάρι ήταν μαζί τους τελευταίους μήνες και, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Sun «Τα πήγαιναν πολύ καλά. Απλά είναι δύσκολο να διατηρήσεις ζωντανή μια υπερ-ατλαντική σχέση, αφού εκείνος μένει στο L.A. και εκείνη στο Λονδίνο».
Ρόλο στο χωρισμό φαίνεται να έχει παίξει και η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν, που βγήκε και τουίταρε μήνες πριν ότι «Θα προτιμούσα να βρει ο αδελφός μου ένα καλό κορίτσι από την Αρμενία. Νομίζω ότι αυτό χρειάζεται στην ζωή του».
Πηγή: iefimerida.gr

Related Video

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More