♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

5 Δεκεμβρίου 2012

♪ 5 τρόποι για να μην διστάσεις να πλησιάσεις μια γυναίκα

5 τρόποι για να μην διστάσεις να πλησιάσεις μια γυναίκα

Κάνε τη μισή ευκαιρία… γκολ Είναι πολλοί εκείνοι οι άνδρες που προτιμούν να κάθονται όλο το βράδυ σε ένα μπαρ, να «ανταλλάσσουν» βλέμματα με μια γυναίκα που τους αρέσει και… Αυτό! Το να φοβάσαι να προσεγγίσει μια γυναίκα είναι απλά «άμυνα».Αν δεν θέλεις να μείνεις στην ιστορία για το «κατενάτσιο» που παίζεις, διάβασε πέντε τρόπους για να κατεβάσεις μια επιθετική ομάδα, που θα «κεντάει» στο γήπεδο!

5. Πλησίασέ την πάση θυσία
Αν δεν πατήσεις την αντίπαλη περιοχή, γκολάκι δεν θα πανηγυρίσεις. Είναι τόσοι πολλοί εκείνοι που φοβούνται ή διστάζουν να πλησιάσουν μια γυναίκα, που αποτελεί επί της ουσίας νίκη, το γεγονός πως έχεις ξεκινήσει μια συζήτηση με την καστανόξανθη κουκλάρα που χαζεύουν όλοι οι άνδρες στο μπαρ. Και με τέτοιες μικρές νίκες χτίζονται θρίαμβοι!

4. Οι δικαιολογίες είναι για εκείνους που δεν μπορούν
Κοιτώντας την τύπισσα, είναι χιλιάδες οι δικαιολογίες που μπορείς να «κατασκευάσεις» για να μην την προσεγγίσεις! «Θα με νομίζει για «πεφτάκια», «φαίνεται πως είναι αλλού», «θα περιμένω μισή ώρα μήπως έρθει ο γκόμενός της» και άλλα τέτοια χαζά που λες στον εαυτό σου, αποτελούν απλά παυσιπονάκι για το φόβο που έχεις! Κάθε φορά που σκέφτεσαι μια δικαιολογία, καλό θα είναι να θυμάσαι πως οι νικητές δεν έχουν καμία, ενώ οι χαμένοι έχουν πολλές!

3. Μην «τσουβαλιάζεις»
Επειδή κάποτε σου είπαν μια ιστορία, για τον ξάδερφο του κουμπάρου σου, που πήγε να φλερτάρει μια τύπισσα κι εκείνη τον διαολόστειλε, δεν σημαίνει πως αυτός είναι ο κανόνας! Συνήθως, για να λέμε την αλήθεια, αυτή είναι η εξαίρεση. Ζούμε σε μια πολιτισμένη κοινωνία, όπου αν πλησιάσεις μια γυναίκα με στυλ και ευγένεια, τότε το λιγότερο που θα κάνει, είναι να κολακευτεί και να ανταποκριθεί! Όσο είσαι ευγενής, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή σου!

2. Μια ανάσα από το γκολ
Εκεί που κολλάνε οι πιο πολλοί άνδρες είναι στην ατάκα της προσέγγισης. Μπορείς να θυμηθείς κάποιον πολύ καλό σέντερ φορ που… σκεφτόταν πολύ στη μεγάλη περιοχή; Όχι! Γίνε Κλάους Αθανασίαδης, δες εστία και απλά σούταρε. Είναι το «φονικό ένστικτο» που πρέπει να αναπτύξεις. Δεν χρειάζεται να πεις κάτι εξεζητημένο. Ξεκίνα με κάτι που είναι πιο προφανές και κολακευτικό, όπως για παράδειγμα το «συγχαρητήρια, είστε η πιο stylish παρουσία του μπαρ». Σε ευχαριστεί και εσύ έχεις την ευκαιρία να της κάνεις δύο ερωτήσεις για στυλ, που θα την κάνουν να κολακευτεί αλλά να δείξεις πως τα ενδιαφέροντά σου δεν εξαντλούνται στη Formula 1.

1.Κάνε τη μισή ευκαιρία… γκολ
Εκεί φαίνεται ο μεγάλος σέντερ φορ! Αλλά θα πρέπει να απογοητευτείς όταν χάσεις μια μεγάλη ευκαιρία; Όχι! Γιατί πολύ απλά, η επόμενη σε περιμένει σε κάποιο άλλο μπαρ, σε ένα γραφείο, στην ουρά ενός γκισέ. Γίνε επικοινωνιακός, μίλα στον κόσμο, σε αγνώστους, έχουν την ίδια ανάγκη να μιλήσουν κι εκείνοι. Αυτό θα σε κάνει ακόμη πιο έμπειρο και θα σου φύγει και το άγχος της προσέγγισης! Θα είσαι cool και αυτό πάντα θα λειτουργεί υπέρ σου!
Πηγή: pkool.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More