♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

8 Δεκεμβρίου 2012

♪ Νέο χτύπημα για την Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θα ξανά δοκίμαζα συνεργασία μαζί της»-Ποιος το δήλωσε;

Στο ενεργητικό του έχει σπουδαίες συνεργασίες και από τις περισσότερες έχει μόνο θετικά σχόλια να κάνει.
Νέο χτύπημα για την Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θα ξανά δοκίμαζα συνεργασία μαζί της»-Ποιος το δήλωσε;

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς στιχουργούς και δηλώνει πως αγαπάει πολύ τους τραγουδιστές, με τους στίχους του θέλει να τους υπηρετεί σωστά και έχει είδωλα.

Τραγούδια του Νίκου Μωραΐτη έχουν τραγουδήσει κορυφαίοι ερμηνευτές όπως οι Δήμητρα Γαλάνη, Γιώργος Νταλάρας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Πάριος, Δημήτρης Μητροπάνος, Βίκυ Μοσχολιού, Πασχάλης Τερζής, Γλυκερία, Ελένη Τσαλιγοπούλου και πολλοί άλλοι. Πώς όμως επιλέγει ο στιχουργός τους καλλιτέχνες που θα συνεργαστεί; «Όταν άρχισαν τα τραγούδια μου να έχουν ανταπόκριση, υπήρξαν τραγουδιστές που θέλησαν να συνεργαστούν μαζί μου. Το θέμα είναι ποιους κρατάς από όλους. Προσπάθησα να είμαι επιλεκτικός», αναφέρει στο περιοδικό Glam.

Ο στιχουργός μιλάει επίσης για την κατηγορία «έντεχνο τραγούδι», λέγοντας: «Ο χώρος μου είναι αυτός, του λεγόμενου «έντεχνου» τραγουδιού, αν και δεν φαίνεται τόσο έντονα, γιατί βρίσκεται σε πολύ μεγάλη πτώση και δεν παράγει συστηματικά πια. Από εκεί και πέρα, κάνω τα ανοίγματά μου με τους δικούς μου αισθητικούς όρους».

Και μας δίνει παραδείγματα... «Δηλαδή, ο Ρέμος μού αρέσει πάρα πολύ. Θεωρώ ότι έχει δυνατότητες εθνικού τραγουδιστή. Ο Χατζηγιάννης, επίσης. Αυτούς τους κρατάω. Με άλλους ανθρώπους που μπορεί να έχουν εξαιρετική φωνή, αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που τραγουδούν ή η αισθητική τους δεν ταιριάζει με τη δική μου, τότε δεν θα συνεργαστώ. Βεβαίως, έχω κάνει και λάθη».

Κι επειδή όπως φαίνεται ο Νίκος Μωραίτης δεν «μασάει τα λόγια του» και δεν φοβάται να μιλήσει με ονόματα αποκαλύπτει και τον άνθρωπο με τον οποίο δεν θα ξανά συνεργαστεί από επιλογή! «Δεν θα ξαναδοκίμαζα συνεργασία με την Πέγκυ Ζήνα. Δεν ταίριαζαν τελικά οι αισθητικές μας. Δεν λέω ότι εγώ έχω την καλή αισθητική και ο άλλος την κακή. Μπορεί να συμβαίνει το ανάποδο. Δεν μιλάω αφ' υψηλού. Είναι ζήτημα χημείας», δηλώνει ο στιχουργός.

Δεν της έφτανε της τραγουδίστριας η απότομη διακοπή της από το νυχτερινό σχήμα όπου εμφανιζόταν με το Δήμο Αναστασιάδη, στην Αθήνα, τώρα ήρθαν και οι δηλώσει του Νίκου Μωραίτη να την αποτελειώσουν! Λέτε να απαντήσει στο στιχουργό; 



gossip-tv.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More