♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

5 Δεκεμβρίου 2012

♪ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Ο Γιώργος Γιασεμής, με χαλαρή διάθεση, ανανεωμένος και πιο ώριμος ερμηνευτικά έρχεται να μας παρουσιάσει τη νέα του επιτυχία με τίτλο “Καινούρια Νοήματα”.

Σε σύγχρονο, μοντέρνο, χορευτικό ρυθμό με έντονο και δυνατό στίχο, με λαϊκή μελωδία και ποπ ενορχήστρωση το νέο τραγούδι του Γιώργου Γιασεμή θα κερδίσει σίγουρα τις εντυπώσεις και αναμένεται να κάνει επιτυχία. Με “Καινούρια Νοήματα”, ένα αισιόδοξο τραγούδι του οποίου η φρεσκάδα αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τη δυναμική επαναφορά του Γιώργου Γιασεμή!!

Τη μουσική υπογράφει ο Γαβριήλ Γαβριήλογλου ενώ τους στίχους ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης. Φιλική συμμετοχή Βασίλης Καρράς
 
Βιογραφικό
Ο Γιώργος Γιασεμής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρό παιδί, όπως οι περισσότεροι τραγουδιστές, είχε αποφασίσει τι ήθελε να γίνει. Ο κόσμος του τραγουδιού τον μάγεψε από τα πρώτα του βήματα και ήξερε ότι το τραγούδι θα ήταν πρωταγωνιστής στη ζωή του.

Δεν υπήρχαν μουσικές επιρροές από το σπίτι του, όμως κανείς δεν τον εμπόδισε να κυνηγήσει το όνειρο του. Μάλιστα το αντίθετο, από μικρή ηλικία παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής, μουσικής και κιθάρας, με την προτροπή των δικών του.

Τα χρόνια περνούν και ολοκληρώνοντας το σχολείο, όπου όλοι τον θυμούνται να σιγοτραγουδάει συνέχεια, ξεκινάει να εργάζεται επαγγελματικά σαν τραγουδιστής.
 
Μέχρι τώρα έχει συνεργαστεί με τους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο ΡΟΜΕΟ  γίνονται αφορμή να τον προσέξουν επαγγελματίες του χώρου του τραγουδιού και η δισκογραφία είναι θέμα χρόνου. Καλοκαίρι του 2002 κυκλοφορεί το πρώτο CD single με τέσσερα τραγούδια. Το πρώτα βήμα έγινε. Το λαϊκό τραγούδι απέκτησε ακόμα έναν ικανό και ταλαντούχο εκπρόσωπο του που σίγουρα θα λάμψει με το ταλέντο του.
 
Ο Γιώργος Γιασεμής λατρεύει την περιπέτεια, τα ταξίδια και δη σε εξωτικούς προορισμούς, με μεγαλύτερη αγάπη της ζωής του την ταχύτητα. Όνειρο ζωής, κάποια μέρα να αγωνιστεί επαγγελματικά σε ράλι. Προς το παρόν αρέσκεται στο να τρέχει με το αυτοκίνητο του, όταν βρίσκεται σε δρόμο που το επιτρέπει.
 
Ένα είναι σίγουρο, η κούρσα όσον αφορά το τραγούδι, έχει ξεκινήσει. Ο Γιώργος Γιασεμής έχει όλα τα προσόντα να βγει μπροστά. Μια λαϊκή φωνή που σίγουρα θα μείνει για πολύ!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More