♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

19 Ιανουαρίου 2013

♪ ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 ως 27 Ιανουαρίου...


Πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι υπόσχεται το ζώδιό σου; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ
Είναι σημαντικό τις μέρες που θα ακολουθήσουν, με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή πλέον να ευνοεί τις συναλλαγές σου από το ζώδιο του Υδροχόου, να διευθετήσεις ό,τι εκκρεμότητες έχεις αφήσει από το προηγούμενο διάστημα, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις λίγο. Δείξε τον απαιτούμενο δυναμισμό και μην πτοηθείς, όσες δυσκολίες κι αν εμφανιστούν στο δρόμο σου. Τα ψυχικά σου αποθέματα είναι πολλά και η έντονη προσωπικότητά σου είναι ικανή να ξεπεράσει εύκολα τους σκοπέλους. Στο τέλος, πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν προς όφελος σου.

Αισθηματικές
Όσον αφορά στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα, η ερωτική σου διάθεση θα είναι αρκετά αυξημένη. Ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση με το ταίρι σου και να αφιερώσεις περισσότερο και ουσιαστικότερο χρόνο στις υποχρεώσεις του σπιτιού. Εσύ που είσαι μόνος σου, να θυμάσαι πως οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις τον έρωτα και να δημιουργήσεις μια δυνατή σχέση.

Επαγγελματικές
Θα είσαι σε ετοιμότητα αυτές τις ημέρες και θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που μπορεί να έχεις στην εργασία σου. Έχεις τις δυνατότητες, γι’ αυτό φρόντισε να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Αυξημένα αρκετά θα είναι τα έξοδά σου αυτό το διάστημα, αλλά θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Ασχολήσου με προσοχή με φορολογικά ζητήματα και μην αφήνεις τις εκκρεμότητές σου να διαιωνίζονται.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η εβδομάδα αυτή απαιτεί δυναμισμό από τη μεριά σου. Στο χέρι σου είναι να πετύχεις όσα έχεις στο μυαλό σου, αρκεί να μη διστάσεις να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Σχέδια που αφορούν στην πορεία των επαγγελματικών σου θα σε απασχολήσουν και θα σε γεμίσουν αμφιβολίες. Μίλα με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι για όσα σε απασχολούν και μην ανακοινώνεις ούτε τις έννοιες σου, αλλά και ούτε τις προθέσεις σου σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα χρειαστεί να σκεφτείς με προσοχή το μέλλον σου. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αποφύγεις τους έντονους διαλόγους με το σύντροφό σου. Επίσης, μην διακινδυνέψεις την μόνιμη σχέση σου στον βωμό κάποιων εφήμερων. Εσύ που είσαι μόνος, θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός. Μην παρασυρθείς και κάνεις πράγματα που μπορούν να σε εκθέσουν.

Επαγγελματικές
Δείξε δυναμισμό στην εργασία σου προκειμένου να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Ρύθμισε τις υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν και προχώρα συγκεντρωμένος στο μέλλον σου. Ζητήματα που σε δυσκόλευαν, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν, με τη βοήθεια δικών σου ανθρώπων. Άλλαξε διάθεση και δες με περισσότερο ρεαλισμό τις απαιτήσεις που έχεις, τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους γύρω σου. Οικονομικές υποθέσεις θα σε προβληματίσουν. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα, για να μην πιεστείς και μην αφήσεις εκκρεμότητες για την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Την εβδομάδα αυτή θα μπορέσεις να σκεφτείς με σοβαρότητα ό,τι αφορά στις σχέσεις σου με συνεργάτες και φίλους. Με τη βοήθεια του κυβερνήτη σου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ξεκαθαρίσεις αρκετά ασαφή ζητήματα, που έχουν δημιουργήσει ψύχρα ανάμεσά σας. Θα έχεις πολλές συζητήσεις για προσωπικές σου υποθέσεις, σημαντικές και ενδιαφέρουσες. Αρκετές όμως θα είναι και οι ιδέες, που θα έχεις για επαγγελματικά ζητήματα, που θα σου δώσουν τα αποτελέσματα που κυνηγάς. Μην αφήσεις απρόοπτα γεγονότα να σε επηρεάσουν αρνητικά και μείνε προσηλωμένος στους στόχους σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου και να αποφύγεις τις κόντρες με το ταίρι σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τα πράγματα και μην δημιουργείς περιττές εντάσεις στο σπίτι. Όσον αφορά στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, τις ημέρες αυτές θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία, που θα σας ενθουσιάσει. Όπως και να έχει, κάντε σχέδια για το μέλλον, είτε διατηρείτε ερωτικό δεσμό είτε όχι. Έχουν πολλές πιθανότητες εκπλήρωσης!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου οι αλλαγές που θα υπάρξουν θα είναι πολλές γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι έτοιμος, για να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να ρυθμίσεις οικονομικά ζητήματα με προσοχή και απόφυγε τις περιττές σπατάλες. Κάνε οικονομία και βάλε λεφτά στην άκρη, για μελλοντικές δύσκολες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις μερικά προβλήματα στα οικονομικά σου αυτό το διάστημα και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στη διαχείρισή τους. Ανάδειξε τις δυνατότητές σου, δείξε τον απαραίτητο δυναμισμό και δραστηριοποιήσου πιο έντονα στις αρμοδιότητές σου. Σχέδια για υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον σου, καλά θα κάνεις να τα προσέξεις ιδιαίτερα. Μη διστάσεις να πάρεις αποφάσεις.

Αισθηματικές
Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, είναι πιθανόν να πάρεις την απόφαση να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Όσο για τους αδέσμευτους Καρκίνους, η τύχη είναι με το μέρος σας και σύντομα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια δυνατή σχέση, όπως τη ονειρευόσασταν.

Επαγγελματικές
Κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα και θα σε ανησυχήσουν. Κινήσου με μεθοδικές κινήσεις, για να μην γίνουν λάθη. Προσπάθησε να κρατήσεις σε μια ισορροπία τα οικονομικά σου, διαφορετικά θα αντιμετωπίσεις σοβαρότατες δυσκολίες. Μπορείς, με τους κατάλληλους χειρισμούς, να αυξήσεις τα έσοδά σου. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να αποβάλλεις το άγχος. Κάνε πράγματα, τα οποία θα σε χαροποιήσουν και θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ
Θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς με πνευματικές δραστηριότητες αυτήν την εβδομάδα. Φρόντισε να απαλλαγείς από αρνητικές σκέψεις και φοβίες που σε κυνηγούν και δώσε προτεραιότητα σε πράγματα που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν. Κάνε αλλαγές και δεν θα χάσεις, ξεκίνησε νέες δραστηριότητες και η διάθεση σου θα βελτιωθεί αισθητά.

Αισθηματικές
Έντονη θα είναι η εβδομάδα αυτή για τα αισθηματικά σου. Κάνε υπομονή, προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις και διενέξεις με το σύντροφό σου και φρόντισε να υποχωρείς που και που, ώστε να μην δημιουργηθούν σοβαρότερα προβλήματα. Αν αναζητάς τον έρωτα, δεν ήρθε ακόμη η στιγμή που θα τον βρεις, μιας και όλες οι γνωριμίες που θα κάνεις και τα άτομα με τα οποία θα έρθεις πιο κοντά, δεν θα είναι ικανά για να σου ξυπνήσουν έντονα συναισθήματα. Ωστόσο, θα περάσεις πολύ καλά και η διάθεση σου θα ανανεωθεί με τα φλερτ που θα προκύψουν!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οι εξελίξεις θα είναι πολλές αυτές τις ημέρες και άκρως ενδιαφέρουσες. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέα, δυναμικά ξεκινήματα στον χώρο σου και πολύ πιθανό να συνάψεις τώρα σημαντικές συμφωνίες, για την μελλοντική εξέλιξη των επαγγελματικών σου. Έξοδα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό, όσον αφορά στα οικονομικά σου. Κινήσου συνετά και πειθάρχησε τον εαυτό σου, ώστε να έχεις τα μέγιστα καλύτερα αποτελέσματα στην πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις πολλά στο μυαλό σου και έτσι δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις. Μην τα ‘‘ψειρίζεις’’ όλα πολύ, γιατί και πάλι μπορεί να κάνεις λάθη. Ρύθμισε τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει από το προηγούμενο διάστημα και τώρα, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, οργανώσου κατάλληλα και διεκπεραίωσέ τες. Έντονα θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου και θα σε ανησυχήσουν οι ανακατατάξεις, που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της εργασίας σου.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να ισορροπήσεις αρκετές καταστάσεις, που ήταν προβληματικές εδώ και καιρό. Σχέδια για το μέλλον θα ευνοηθούν. Αν παραμένεις αδέσμευτος, καλά θα κάνεις να ανταποκριθείς στο ενδιαφέρον που θα δείξουν κάποια πρόσωπα για εσένα. Δώσε μία ευκαιρία στον εαυτό σου να ξεσκάσεις, αλλά και να συναναστραφείς και με άλλους ανθρώπους, εκτός των οικείων και πολύ κοντινών.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός. Κάποιες αλλαγές που πιθανόν να προκύψουν, θα σε απασχολήσουν. Αν όμως είσαι συγκεντρωμένος στους στόχους σου, η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει. Ακολούθησε πιστά και με πειθαρχία το πρόγραμμά σου και θα δεις ότι πολύ γρήγορα, παρά τις όποιες αντιξοότητες, τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αυξημένα αρκετά θα είναι τα έξοδά σου, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι ιδιαιτέρως αυξημένες. Πρόσεξε τις συναλλαγές σου.

ΖΥΓΟΣ 
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να σκεφτείς κάποια πράγματα με σοβαρότητα, για να μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Βάλε μια τάξη σε όλα όσα σε απασχολούν και μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου, όσο κι αν το θελήσεις και οι καταστάσεις σε πιέσουν. Πιθανόν να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα επικοινωνίας με τους γύρω σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ψύχραιμος, για να μην έχεις περαιτέρω προβλήματα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις επιπολαιότητες και τα πρόσκαιρα. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, θα δεις κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, φρόντισε να χαλαρώσεις λίγο. Τα άστρα είναι στο πλευρό σου και δεν θα σε αφήσουν μόνο για πολύ ακόμα.

Επαγγελματικές
Αρκετά ευνοϊκά θα είναι τα πράγματα στα επαγγελματικά σου. Θα μπορέσεις να επιτύχεις σημαντικά πράγματα και να προωθήσεις με τον σωστό τρόπο τα επαγγελματικά σου σχέδια. Πάρε πρωτοβουλίες, που θα σε ωφελήσουν. Προσπάθησε να κρατήσεις τα οικονομικά σου σε μια ισορροπία. Μην κάνεις πράγματα, τα οποία μπορούν να σε πιέσουν και φρόντισε να αντιληφθείς ότι “κάθε πράγμα στον καιρό του”. Μην βιάζεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Καλά θα κάνεις να βάλεις τα δυνατά σου αυτή την εβδομάδα για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποιες δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές, γι’ αυτό μην το βάζεις κάτω. Αυξημένες επίσης θα είναι οι υποχρεώσεις που θα έχεις, όσον αφορά στο σπίτι και την οικογένειά σου. Καλά θα κάνεις να προσαρμοστείς στις καταστάσεις και στα νέα δεδομένα, όποια κι αν είναι αυτά. Ούτως ή άλλως, δεν θα καταφέρεις να τα αλλάξεις.

Αισθηματικές
Έντονα θα σε απασχολήσει η αισθηματική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις αρκετά πράγματα για τη σχέση σου και το μέλλον της, αλλά μετά από πολύ κόπο. Εσύ που είσαι μόνος, θα έχεις την ευκαιρία από την Παρασκευή και μετά, να κάνεις πολλές γνωριμίες οι οποίες θα σε ενθουσιάσουν και θα σου ανεβάσουν το ηθικό.

Επαγγελματικές
Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στα επαγγελματικά σου. Γίνε πιο συνεργάσιμος με τους συναδέλφους σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα για την πορεία της δουλειάς σου. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου προσπάθησε να τα προσέξεις ιδιαίτερα. Ακόμη κι αν δεις τα εισοδήματά σου να συρρικνώνονται, μην αντιδράσεις, γιατί οι οιωνοί δεν είναι καλοί προς το ζώδιό σου. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις κινήσεις που θα σε ζημιώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Αυτή την εβδομάδα, θα μπορέσεις να φέρεις πολλά πράγματα που σε δυσκόλευαν μέχρι τώρα σε μια καλή σειρά. Μπορείς να κάνεις πλέον σχέδια για το επαγγελματικό μέλλον σου, χωρίς να αγχώνεσαι. Δείξε δυναμισμό και διώξε οποίες ανασφάλειες και φοβίες έχεις, γιατί έτσι θα μπορέσεις να δώσεις ώθηση σε άλλους τομείς την ζωής σου και να ανανεωθείς ψυχολογικά. Άλλωστε, έχεις σημαντική βοήθεια από τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και από την Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στο τέλος της εβδομάδας στον δυναμικό και φιλικό για εσένα Λέοντα.

Αισθηματικές
Τα άστρα θα είναι αρκετά φιλικά μαζί σου αυτές τις ημέρες για την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερη και δυνατότερη τη σχέση σου με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα είναι εύκολο για εσένα να κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Είναι ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Όσο φιλόδοξα σχέδια και αν έχεις για τα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις με τους κατάλληλους χειρισμούς να τα υλοποιήσεις χωρίς δυσκολία. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι προσεκτικός. Προτάσεις που πιθανόν να σου γίνουν, εξέτασε τες με προσοχή και σοβαρότητα και μετά πάρε αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχε το νου σου αυτήν την εβδομάδα, γιατί σε περιμένουν διάφορες εκπλήξεις, άλλοτε δυσάρεστες και άλλοτε ευχάριστες, που θα σχετίζονται περισσότερο με τα επαγγελματικά σου. Μην ξεχνάς ότι για να μπορέσεις να πετύχεις, θα χρειαστεί να κοπιάσεις. Υπολόγισε με προσοχή τις κινήσεις σου και απόφυγε να κάνεις απότομες αλλαγές. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις θα είναι πολλά. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά στις επιλογές που κάνεις και στις αποφάσεις που παίρνεις.

Αισθηματικές
Πολλά θα είναι τα σκαμπανεβάσματα στα αισθηματικά σου, για τα οποία θα πρέπει να σκεφτείς και να πάρεις άμεσα αποφάσεις. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και μην κάνεις επιπόλαιες ενέργειες. Προσπάθησε να βάλεις μια τάξη σε καταστάσεις, που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Αν δεν έχεις κάποιο μόνιμο δεσμό, έχεις πολλές πιθανότητες να έρθεις πιο κοντά με άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός αυτές τις ημέρες και να ρυθμίσεις ό,τι εκκρεμότητες έχεις αφήσει πίσω. Καινούργια ξεκινήματα θα σε αναδείξουν στο χώρο σου. Κάποια προβληματάκια στα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Ζητήματα που σε πίεζαν, θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις με τους κατάλληλους χειρισμούς. Σχέδια που αφορούν στο μέλλον σου, θα σε ωφελήσουν. Το διάστημα αυτό, με τον Ερμή και τον Άρη να συμπορεύονται στο ζώδιό σου είναι κατάλληλο για να επιχειρήσεις να κάνεις μερικές αλλαγές. Δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου και φρόντισε την εξωτερική σου εμφάνιση. Αναζήτησε τρόπους, για να μπορέσεις να θωρακίσεις τον οργανισμό σου λίγο καλύτερα.

Αισθηματικές
Το τοπίο θα μπορέσει να ξεκαθαρίσει εύκολα στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου και ακόμα πιο δυνατή. Εσύ που είσαι μόνος, θα μπορέσεις να διώξεις τη μοναξιά σου και να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου, που θα αλλάξει ριζικά τα μέχρι τώρα δεδομένα της καθημερινότητας σου.

Επαγγελματικές
Κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα σε απασχολήσουν έντονα. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου και καλύτερα δώσε λίγο χρόνο στα γεγονότα, ώστε να σταθεροποιηθούν πρώτα. Τα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου θα σε πιέσουν κάπως. Καλά θα κάνεις να μετριάσεις τις σπατάλες, για να μην πιεστείς παραπάνω.

ΙΧΘΕΙΣ 
Καλό θα είναι να κινηθείς έξυπνα αυτές τις ημέρες και να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ιδιαίτερα στην αισθηματική σου ζωή. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα τα οποία θα σε ωφελήσουν και μην κολλάς στο παρελθόν και τους ανθρώπους που σχετίζονται με αυτό. Μην αφήσεις τις καταστάσεις στη μοίρα τους, αλλά δείξε δυναμισμό και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις που βασάνιζαν τη σχέση με τον σύντροφο σου στο παρελθόν. Αν είσαι αδέσμευτος θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που σε δυσκόλευαν μέχρι τώρα. Κάνε σχέδια για το μέλλον σου και άλλαξε οπτική.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που ήταν σε στασιμότητα. Τώρα μπορείς να πετύχεις πολλά και σημαντικά πράγματα. Μπορείς επίσης να αυξήσεις τα κέρδη σου, αν κινηθείς με προσοχή, γεγονός που θα σε τονώσει ιδιαίτερα ψυχολογικά. Απόφυγε να παρασυρθείς και να κάνεις περιττά έξοδα, γιατί οι αμφιβολίες που θα σε κυριεύσουν για το τι μέλλει γενέσθαι, θα είναι πολλές.

Πηγή: tlife.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More