♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

19 Ιανουαρίου 2013

♪ Η Έλλη Κοκκίνου έγινε έξαλλη και έφυγε από την πίστα

kokkinouΗ Έλλη Κοκκίνου έγινε έξαλλη, σταμάτησε να τραγουδάει κατεβαίνοντας από την πίστα.
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη να τραγουδήσει στον ετήσιο χριστουγεννιάτικο χορό της «Ομόνοιας» σε νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας. Η τραγουδίστρια σύμφωνα με το ShowTime-cy βγήκε στην πίστα ευδιάθετη και αφού καλησπέρισε τους θαμώνες άρχισε να ερμηνεύει τις επιτυχίες της. Υπήρξαν όμως κάποια άτομα που δεν σεβάστηκαν την παρουσία της και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της «Ομόνοιας» και άλλοτε κατά του «ΑΠΟΕΛ». Οι βρισιές και τα συνθήματα διαπέρασαν τη μουσική και επικράτησε το χάος.
Σταμάτησε κάποιες φορές το τραγούδι και με ευγενικό τρόπο τους είπε ότι βρέθηκαν εκεί για να διασκεδάσουν κι όχι για να μαλώσουν. Εκείνοι της πετούσαν λουλούδια με δύναμη στο πρόσωπο κι εκείνη χαμογελώντας είπε: «Σας παρακαλώ όχι στο πρόσωπο και στο κεφάλι τα λουλούδια». Όμως η υπομονή έχει και τα όρια της και αφού συνεχίστηκε η ίδια συμπεριφορά πριν αποχωρήσει τους αποχαιρέτησε λέγοντας: «Καταλαβαίνω, ήρθατε να υποστηρίξετε την ομάδα σας όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω… Λυπάμαι… αποχωρώ».

Πηγή: gossip-tv

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More