♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪ ♫

17 Μαΐου 2013

♪ Τα κορίτσια που μας γυμνάζουν (τα μάτια)


Οι Ελληνίδες γυμνάστριες της επόμενης μέρας είναι έτοιμες για το γκρο πλαν τους.

Κακά τα ψέματα, είναι δύσκολο για οποιαδήποτε σύγχρονη γυμνάστρια/ personal trainer/ yoga master/ pilates teacher να γνωρίσει την αντρική αποθέωση με την ίδια ένταση και για το ίδιο χρονικό διάστημα με τα μεγαθήρια του παρελθόντος.
Γιατί γυναίκες όπως η Ελένη Πετρουλάκη, η Φωτεινή Γεωργαντά και ηΓιάννα Νταρίλη δεν φυτρώνουν στα δέντρα.
Και μην ξεχνάμε την Ίνα Λαζοπούλου που πλέον διδάσκει zumba σε καμία 10άρια γυμναστήρια ταυτόχρονα.
Τα παρακάτω, όμως κορίτσια, είναι άξια αναφοράς. Άλλες -οι περισσότερες- γιατί έχουν την δυναμική (και τα πτυχία) να σταθούν επάξια δίπλα τους. Και άλλα γιατί είναι τόσο φιλόδοξα που θα έκαναν τα πάντα για λίγα ψίχουλα δημοσιότητας παραπάνω.
Η νέα Πετρουλάκη με το κορμί λάστιχο
Η Σόφη Πασχάλη είναι δικαίως η πιο διάσημη από την φρέσκια γενιά γυμναστριών (σ.σ. για την ακρίβεια είναι καθηγήτρια γιόγκα) αφού διαθέτει όλο το πακέτο και κάτι παραπάνω.
Ξεκινώντας από ένα κορμί που δεν χάνει ευκαιρία να μας δείχνει πόσο ευλύγιστο είναι, μαθητές που ορκίζονται στο όνομά της και ένα άλφα επίπεδο σαν άνθρωπος (ένεκα του ότι είναι κόρη καλής οικογενείας με σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων και 2-3 ξένες γλώσσες στο τσεπάκι).
Η επί σειρά ετών πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ έχει κάνει το πέρασμά της και από την τηλεόραση (New Channel, Ant1) αν και μάλλον την προτιμάμε καλύτερα ως guest. Ειδικά όταν φέρνει μαζί και τις φίλες της -για να μας δείξει partner's yoga- όπως τις Έλενα Παπαβασιλείου, Άννα Πρέλεβιτς και Όλγα Φαρμάκη.
Η Next Top Model άφιξη
Δεν είναι ευρέως γνωστό, αλλά η 24χρονη νικήτρια του πρώτου Next Top Model, Σεράινα Καζαμία, έχει βάλει τα τελευταία χρόνια στην άκρη το μόντελινγκ προτιμώντας να επικεντρωθεί στις σπουδές της με αντικείμενο τις μεθόδους γυμναστικής και το personal training.
Κάτι ψιλο-αναμενόμενο για όσους γνωρίζουν την αγάπη της για τον αθλητισμό, αφού ήταν επί χρόνια πρωταθλήτρια Ελβετίας στο σκουός. Ένα άθλημα στο οποίο η Κρητικιά οφείλει τους υπέροχους -και εγκληματικά υποτιμημένους- γλουτούς της.
Οι σπουδές της, λοιπόν, μόλις τελείωσαν. Κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε με χαρά να την στέψουμε ως την νέα εθνική μας γυμνάστρια.
Η ραγδαία ανερχόμενη
Το όνομά της Μάντης Περσάκη είναι το πρώτο που σου αναφέρουν όσοι ξέρουν όντως από γυμναστική. Και αυτό έχει την δική του σημασία.
Κατά τα άλλα η πανέμορφη απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ (με τους κοιλιακούς που σε κάνουν να θέλεις να βάλεις τα κλάματα) είναι διπλωματούχος ναυαγοσώστρια, καθηγήτρια pilates (σε γυμναστήρια και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια) και ιδιοκτήτρια δυο γυμναστήριων (Νέα Σμύρνη, Ελληνικό).
Μετά από όλα αυτά καταλαβαίνεις ότι το γεγονός ότι την γνωρίζεις από την -επί 4 χρόνια- συνεργασία της με το Πρωινό του Ant1 είναι τουλάχιστον αμελητέο.
Η wannabe Μαστροκώστα
Γνωρίσαμε την Χριστίνα Πάζιου ως το χαμογελαστό κορίτσι που έκανε ασκήσεις γυμναστικής πάνω σε ένα κρεβάτι με την Ελένη Μενεγάκη, πριν αποχωρήσει με θόρυβο από την εκπομπή της.
Και μετά η απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών φαίνεται πως αποφάσισε να μας πετάξει τα μάτια έξω, χρησιμοποιώντας ως όπλα το κορμί της, το λογαριασμό της στο facebook και το προσωπικό της σάιτ.
Οι σέξι φωτογραφίες της personal trainer από την Αμφιλοχία (που παράλληλα συνεργάζεται με γνωστά γυμναστήρια) διαδέχονται πλέον η μια την άλλη με ρυθμό πυροβόλου, με την τελευταία δόση να περιλαμβάνει ασκήσεις γυμνής γιόγκας στα βράχια δίπλα στα κύματα.
Ενώ μην ξεχνάμε ότι το κορίτσι μας έχει ασχοληθεί έντονα και με το CP Sutra, μια μέθοδο γυμναστικής που την κάνεις μαζί με τον παρτενέρ σου (με τον οποίο σε φέρνει πιο κοντά).
Best of The Rest
Η Μαρία Παπαδοπούλου είναι παλιά γνώριμη από τις φωτογραφήσεις της στο Maxim (και ένα πέρασμα από την τηλεόραση) με προϋπηρεσία 10 χρόνων στην γιόγκα και τις πιλάτες.
Εξαιρετικός χαρακτήρας, εξαιρετική στην δουλεία της (σ.σ. έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε Γερμανία, Ινδία) και με ένα συγκριτικό ανατομικό πλεονέκτημα που την κάνει να ντροπιάζει κάθε βραζιλιάνα.
Εξίσου παλιά καραβάνα (παρά το μικρό της ηλικίας της) είναι και η Βάσω Διαμαντή που την γνωρίσαμε ως χορεύτρια του Βουρλιώτη και freestyle dancer, αλλά τα πρωινά προλαβαίνει  να ξυπνήσει και να διδάξει αερόμπικ ή να κάνει personal training.
Άξια μνείας  είναι η νέα καυτή άφιξη εντός του οπτικού μας πεδίου. Δηλαδή η personal trainer Κρίστι Μαυρίδου με το -σύμφωνα με δημοσιεύματα- ισχυρό πελατολόγιο.
Τέλος ως γυμνάστρια πλασάρεται και η Σοφία Λάττα (έχει πλημμυρίσει το ίντερνετ με φωτό της), αλλά δεν έχουμε δει βιογραφικό, ούτε έχουμε γνωρίσει μαθητή της. Οπότε δεν παίρνουμε όρκο.
Οι πτυχιούχες που δεν το εξάσκησαν
Σε όσους η τωρινή σοδειά gym girls συνεχίζει να φαίνεται ελλιπής, θυμίζουμε ότι υπάρχει μια ολόκληρη κάβα από γυναίκες που ναι μεν τελείωσαν την Γυμναστική Ακαδημία, αλλά η ζωή τα έφερε έτσι έστω να μας απασχολήσουν από άλλα 'μετερίζια'.
Ξεκινώντας από την πάλαι ποτέ κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ, Κατερίνα Στικούδη, που πρώτα τελείωσε την γυμναστική ακαδημία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και μετά κατέβηκε Αθήνα.
Και συνεχίζοντας με το -αποτελούμενο από τις Έφη Κυριάκου και Ευγενία Γκιζέλη- Playmate δίδυμο της φωτιάς. Με άλλα λόγια δυο από τα καλύτερα κορμιά που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια.
Η πρώτη -η οποία ήταν επίσης βολεϊμπολίστρια- πήρε πτυχίο από τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και κόλλησε ορισμένα ένσημα ως καθηγήτρια αερόμπικ πριν κάνει μακροβούτι στις σέξι φωτογραφήσεις.
Ενώ η δεύτερη, που γνωρίσαμε αρχικά ως τηλεοπτική ναυαγοσώστρια, πρόλαβε να εργαστεί όντως ως ναυγοσώστρια πριν αρχίσει να κάνει μόντελινγκ. Αν και το κορμί της το οφείλει στα χρόνια που πέρασε ως πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 400 μέτρα στο στίβο.
Πάντως, για να μην ξεχνιόμαστε, με διαφορά η πιο εντυπωσιακή γυμνάστρια όλων των εποχών ήταν είναι και παραμένει η 183 εκατοστών Βασιλική Τσεκούρα.
Η οποία επιπλέον είναι και βαθιά καταρτισμένη με πτυχίο από την γυμναστική ακαδημία και μεταπτυχιακό στην αθλητική ψυχολογία. Κρίμα που ως γυμνάστρια την είδαμε και την χαρήκαμε μονάχα την περίοδο του Fame Story 4.
1 of 9
 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More